Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slučaj Drimia: Karamarko je predao sve tražene dokumente

None Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Predsjednica povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je da je Karamarko predao svu potrebnu dokumentaciju i očitovanje

Predsjednica povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je za Novu TV da je Tomislav Karamarko predao svu potrebnu dokumentaciju i očitovanje u slučaju poslovanja Drimije i Peritus savjetovanja. 

- Mogu potvrditi da je Karamarko podnio pisano očitovanje te da je od strane T.D. Drimia zaprimljena vrlo vrlo opsežna dokumentacija - rekla je Orešković. 

Na pitanje tko nije dostavio dokumentaciju rekla je da je još uvijek očekuju od Peritus savjetovanja, 'te time predmet i dalje nije spreman za raspravljanje na javnoj sjednici.

Komentari (89)
  • Kad pogledam neki od masovnih skupova zločinačke udruge ne mogu se načuditi toj slici , svi , kao hipnotizirani ustaju , plješću i veličaju svog vođu . Veliki diktatori u povijesti su redom bili dobri govornici i inteligentni zločinci, Hitler, Mussolini, Staljin , Tito, a ovaj naš ,blago rečeno, nije neki govornik a o pameti nećemo sad, jel. Čime li je on hipnotizirao kradezeovce , ili se radi o jednom broju ljudi kojima je klanjanje velikom vođi smisao života, ništa ne moraju misliti jer veliki vođa misli za njih , sjetite se šalabahtera.

    30. 5. 2016,   19:28
  • predao je svu dokumentaciju: 1. potvrdu o nekaznjavanju (ganci nova) 2. diplomu o zavrsenom plesnom tecaju 3. pay pack karticu 4. miles & more karticu 5. HAK klub (HDZ family platin) 6. i zadnja INA kartica naravno (black no limit pro)

    30. 5. 2016,   19:23
  • Karamarko nakon slaganja, preslagivanja i uništenja određenih napokon preda dokumentaciju. To iosto rade i ostali tako da gtrakavica i dalje traje

    30. 5. 2016,   19:25