Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slučajni prolaznik izvukao mladića iz plamteće Astre

None Foto: LJ.M. 3

Mladi vozač (19) je izgubio nadzor nad vozilom, sletio sa ceste te udario u kameni zid. Zbog jakog udarca Astra se okrenula na krov i počela gorjeti

Mladić je ležao na cesti, gledao u gorući automobil iz kojeg ga je, prije nego li je do kraja izgorio, izvukao slučajni prolaznik. U nepovezanim nam je rečenicama govorio kako je dobio otkaz i da ne zna što će sad, priča čitatelj Lj.M. koji je u utorak oko 19 sati svjedočio spašavanju mladića iz zapaljene Opel Astre u Rijeci.
Mladić je izgubio nadzor nad autom u nepreglednom lijevom zavoju na Kukuljanovu. Sletio je sa ceste i udario u kameni zid. Od siline udarca Astra se okrenula na krov i zapalila.
- Plamen je u nekoliko sekundi progutao cijelo vozilo. Srećom da su vatrogasci brzo došli jer bi se i šuma zapalila. Mislim da je nesretni dečko slomio obje noge jer se na njih nije mogao pridići - tvrdi očevidac Lj.M. Mladića su sa teškim ozlijedama prevezli u KBC Sušak, a u krvi je imao 0,75 promila alkohola.

Komentari (20)
  • Svaka čast prolazniku....na hrabrosti....veliko je to dijelo...ovaj mladić će živjeti, a sve zahvaljujući slućajnom prolazniku. Iako je izgubio posao i u toj paranoji vjerojatno je to jedino šta se taj tren mogao sjetiti, imao je ogromnu sreću. Jer malo je takvih koji će pomoći. Svaka čast prolazniku. Veliki je to čovjek.

    2. 4. 2008,   12:57
  • Svaka čast prolazniku... rijetki su takvi koji bi uopće stali a kamoli išli izvlačit nekog iz auta koji gori...al ovaj šta se zabio u zid...pijan to mu nije baš fora

    2. 4. 2008,   13:04
  • SVAKA ČAST PROLAZNIKU,MEDALJA ZA HRABROST!

    2. 4. 2008,   12:55