Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slušatelj se u eteru ispričao Šeksu jer ga je ranije psovao

<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="und" dir="ltr">Slušatelj zbunio Šeksa - ispričao mu se <a href="https://t.co/Y7inIo9d3Z">https://t.co/Y7inIo9d3Z</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/politikahr?src=hash">#politikahr</a> <a href="https://t.co/OGLiH0iNnS">pic.twitter.com/OGLiH0iNnS</a></p>&mdash; HRT Vijesti (@hrtvijesti) <a href="https://twitter.com/hrtvijesti/status/672695292060397568">December 4, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>
None Foto: Screenshot/Twitter/HRT

Na radiju: Vladimir Šeks nije točno čuo što je slušatelj rekao pa mu je Žarko Puhovski objasnio da mu se čovjek ispričao jer ga je "ispsovao prije godinu dana"

Tijekom radijske emisije Poligraf HRT-a u eter se u petak ujutro javio slušatelj koji se ispričao Vladimiru Šeksu

Voditeljica i Šeks nisu čuli što je točno slušatelj rekao, ali se onda ubacio Žarko Puhovski koji je rekao da se čovjek ispričao Šeksu jer ga je bio "ispsovao" prije godinu dana. 

U emisiji su sudjelovali Peđa Grbin, Ivan Lovrinović, Vladimir Šeks i Žarko Puhovski. Između ostalog komentirali su i današnji najavljeni sastanak Mosta i HDZ-a.

- Točno mjesto i vrijeme današnjeg sastanka u Dalmaciji još nije dogovoreno. Čim bude, obavijestit ćemo javnost - poručili su iz Mosta. U četvrtak su rekli kako SDP i HDZ pozivaju na sastanak u ponedjeljak u podne te da neće nastaviti pregovore sa stranom koja ne dođe. Iz SDP-a su rekli da će doći na sastanak dok se u HDZ-u o tome još nisu očitovali. 

Komentari (37)
  • I ja se ispričavam gospodinu Šeksu, jer mi je bio daleko najomraženiji političar dok nisu došli neki političari u partijskom paketu, sad vidim da je se on samo borio protiv takvih.

    4. 12. 2015,   09:59
  • sinoc u emisiji otvoreno drug grbin je pokazato partijsku "skolu za lazi"..oni vec provode reforme koje most predlaze...))))))))) kad nebi bilo smijesno,bilo bi jadno,,))

    4. 12. 2015,   10:51
  • U istoj emisiji Puhovski i dražesni Peđa.Što više reći ?

    4. 12. 2015,   10:33