Obavijesti

News

Komentari 35

Smaknuo obitelj i predao se riječima: Ja sam ubio

Smaknuo obitelj i predao se riječima: Ja sam ubio
10

Damir Voškion (46) je iz vatrenog oružja upucao oca, brata, bratovu ženu i bratovu djecu, curicu (7) i dvomjesečnog dječaka. Potom se predao...

VIDEO

Damir Voškion (46) počinio je neviđeno peterostruko ubojstvo. U Puli oko 19.20 sati u naselju Vidikovac u Rohregerovoj 33 iz vatrenog oružja ubio je oca Renata (70), brata Deana (40), bratovu ženu Natašu (36) i bratovu djecu, curicu Karlu od 7 godina i dvomjesečnog dječaka Maura. 
Ubojstvo je prijavio policiji susjed koji je prvi otišao provjeriti što se u kući događa, nakon što je njegova žena vidjela kako netko leži ispred ulaznih vrata.
- Ugledala sam čovjeka kako leži pred ulaznim vratima. Pomislila sam da treba pomoć. No već je bio mrtav - ispričala je. No kad je susjed ušao u kuću, dočekao ga je stravičan prizor - svim članovima obitelji mahniti je Puljanin propucao glavu. Ubojica se nakon počinjenoga krvoprolića sam predao mirno ušetavši u policijsku postaju uz riječi: "Ja sam ubio". Svjedoci su rekli da je u postaju ušetao noseći metke u rukama. Policija je odmah zatvorila ulicu, a na teren su izašli državni odvjetnik, istražni sudac i načelnik kriminalističke policije te ekipa za očevide. Istražni sudac Svetislav Vujić naveo je da su motivi ovoga stravičnog ubojstva obiteljske razmirice.
U kući obitelji Voškion u prizemlju je živio otac, na prvom katu brat s obitelji, a na drugom katu ubojica Damir. On je najvjerojatnije upucao brata na ulaznim vratima kuće, njegovu je ženu Natašu susjed našao mrtvu kako leži na kauču, beba u bijelom, umrljana krvlju, bila je u njenoj blizini, a svoju nećakinju Karlu stric je ubio dok je pisala domaću zadaću. Oca Renata upucao je u njegovom stanu u prizemlju kuće. Šokirani otac ubijene Nataše nakon stravičnoga krvoprolića odmah je došao ispred obiteljske kuće Voškion te u boli zapomagao kako samo hoće vidjeti svoje dijete.
- Gdje je moje dijete? Dajte mi da vidim svoje dijete! Moja Nataša! - ponavljao je u suzama.
Ubojica Damir bivši je boksač poznat po svojoj nagloj ćudi. S bratom Deanom navodno nije razgovarao punih 10 godina. Peterostruko ubojstvo počinio je 7.65 milimetarskim revolverom koji je ilegalno posjedovao.
Susjedi su, inače, cijelu obitelj opisali kao mirnu i staloženu te nisu čuli da su imali ikakvih razmirica. Ovo je jedan od najstravičnijih obiteljskih zločina ikad počinjenih u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.