Obavijesti

News

Komentari 56

Smanjuje grudi: 'Moram, bojim se da ću ugušiti vlastitu djecu!'

Smanjuje grudi: 'Moram, bojim se da ću ugušiti vlastitu djecu!'

ODUSTALA JE OD DOJENJA Teški teret ogromnih grudi Rachel Ryan je stvarao strašne bolove u leđima, a i dojenje dvoje djece predstavljalo je opasnost - strahovala je da će ih ugušiti

VIDEO

Majka iz Velike Britanije, koja je zbog svojih ogromnih grudi odustala od dojenja, u ponedjeljak napokon ide na operaciju kojom će ih smanjiti.

Rachel Ryan (26) kao tinejdžerica je imala grudi veličine B no narasle su do nevjerojatne veličine 38HH. Teški teret kojeg je nosila stvarao joj je strašne bolove u leđima, a i dojenje dvoje djece predstavljalo je opasnost - naime, strahovala je da će ih prevelikim grudima ugušiti. 

Godine bolova uskoro će u zaborav nakon što su joj roditelji odlučili financirati zahvat smanjivanja grudi koji u Velikoj Britaniji stoji oko 6.000 funti. Operacija je zakazana za ponedjeljak, a nakon nje Rachel bi se trebala probuditi s grudima 'normalnije' veličine 38D. 

- Pokušavala sam dojiti svoje dvoje djece dok su bili novorođenčad no grudi su mi bile toliko velike da to jednostavno nije bilo izvedivo. Gornji dio dojke 'prelio' bi im se na lice pa sam se bojala da ću ih ugušiti. Mlijeko je također prebrzo izlazilo i često bi se zagrcnuli, a zbog bolova u leđima nisam se djecom mogla niti normalno igrati - kaže. 

Tražila je da joj britansko zdravstvo financira operaciju no trebala je smršavjeti. Zbog velikih grudi nije mogla vježbati niti se baviti sportom pa tako nije mogla izgubiti težinu. Počela je štedjeti za zahvat, no u pomoć su priskočili roditelji kako bi ubrzali stvar. 

- Ljudi su me uvijek zainteresirano gledali pa čak i dobacivali na cesti te vjerojatno mislili da velikim grudima želim privući pozornost, što mi nije bilo ni na kraj pameti - kaže Rachel koja jedva čeka otići pod nož. 

- Veselim se što ću ponovno moći biti ženstvena bez čudnih pogleda, ali se najviše radujem što ću se moći bez bolova igrati s djecom - zaključila je Rachel, piše The Sun.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"