Obavijesti

Promo sadržaj

SmartScan, besplatna aplikacija za praćenje kupnje

SmartScan, besplatna aplikacija za praćenje kupnje
5

Koliko ste puta ušli u trgovinu po samo dvije-tri stvari, a izašli iz nje s računom od nekoliko stotina kuna? Ne brinite, niste usamljeni, i nama se to događalo, čak bismo mogli reći da je bilo redovito

Teško je uvijek pratiti troškove, što smo sve kupili, koliko smo potrošili, a i računi se obično izgube ili završe u smeću. Tada se lako dogodi da ste opet kupili šećer, iako kod kuće imate već nekoliko kilograma, a i omekšivača za rublje ima ponešto viška.

Kako do rješenja?

Jednostavno, postalo je lako pratiti svoju potrošnju i planirati buduće kupovine - uz SmartScan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/ 

SmartScan je aplikacija koja je razvijena od strane GfK centra za istraživanje tržišta. Svrha SmartScana je prikupljanje podataka o kupnji robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela kućanstava koji, koristeći inovativne tehnologije, pretvara prikupljene informacije u nalaze i preporuke te tako pomaže tvrtkama da unaprijede svoju ponudu i izbor za potrošača.

Kako cijela stvar funkcionira?

Pomoću SmartScan aplikacije skenirate bar kodove na kupljenim proizvodima i na kraju fotografirate račun. Nakon toga na jednom mjestu imate točne podatke što ste i kada kupili, u kojoj trgovini i koliko ste novca potrošili. 

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/

Redovnim skeniranjem proizvoda, nakon svake kupnje, sakupljate bodove koje kasnije možete zamijeniti za neki od proizvoda iz GfK kataloga koji uključuju male kućanske aparate, multimedijalne uređaje, kućni tekstil i slično.

Kako krenuti?

Prijavite se na web stranici GfK Panela kućanstava, ispunite upitnik, instalirate aplikaciju na svoj pametni telefon i možete odmah početi sa skeniranjem. Neka već prve ljetne kupnje ostanu zapisane kako biste ih mogli pratiti.   

I za kraj... Ili, bolje rečeno, za početak:

Kako bismo započeli naše druženje, popunite upitnik na stranici https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/ i pratite upute. Želimo vam uspješne kupnje, dobre prilike, iskorištene akcije i nadamo se dugoj i uspješnoj suradnji.

Vaš GfK Panel kućanstava

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive