Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SmartScan - prati što kupuješ, sakupljaj bodove i nagradi se

None Foto: GFK 5

Koliko ste puta ušli u trgovinu po samo dvije-tri stvari, a izašli iz nje s računom od nekoliko stotina kuna? Ne brinite, niste usamljeni, i nama se to događalo, čak bismo mogli reći da je bilo redovito

Znamo i prvo pitanje koje vam je palo na pamet. Koliko to košta? 

Aplikacija je besplatna, a potrošit ćete nešto slobodnog vremena. I to je to.

Teško je uvijek pratiti troškove, što smo sve kupili, koliko smo potrošili, a i računi se obično izgube ili završe u smeću. Tada se lako dogodi da ste opet kupili šećer, iako kod kuće imate već nekoliko kilograma, a i omekšivača za rublje ima ponešto viška.

Woman Shopping for Asparagus | Autor: Tim Pannell Foto: Tim Pannell

Kako si pomoći?

Jednostavno, postalo je lako pratiti svoju potrošnju i planirati buduće kupovine - uz SmartScan.

SmartScan je aplikacija koja je razvijena od strane GfK Centra za istraživanje tržišta. Svrha SmartScana je prikupljanje podataka o kupnji robe široke potrošnje za potrebe GfK Panela kućanstava koji, koristeći inovativne tehnologije, pretvara prikupljene informacije u nalaze i preporuke te tako pomaže tvrtkama da unaprijede svoju ponudu i izbor za potrošača.

Foto: GFK U kratkim crtama...

Pomoću SmartScan aplikacije skenirate bar kodove na kupljenim proizvodima i na kraju fotografirate račun. Nakon toga na jednom mjestu imate točne podatke što ste i kada kupili, u kojoj trgovini i koliko ste novca potrošili. 

Redovnim skeniranjem proizvoda, nakon svake kupnje, sakupljate bodove koje kasnije možete zamijeniti za neki od proizvoda iz GfK kataloga koji uključuju male kućanske aparate, multimedijalne uređaje, kućni tekstil i slično.

Foto: GFK Foto: GFK Kako krenuti?

Kako bismo započeli naše druženje, popunite upitnik na stranici, instalirajte aplikaciju na svoj pametni telefon, pratite upute i možete odmah početi sa skeniranjem. Želimo vam uspješne kupnje, dobre prilike, iskorištene akcije i nadamo se dugoj i uspješnoj suradnji.

Za više informacija, posjetite naše stranice.

https://panel.gfk.com/scan-hr/glavnastranica/

Tema: Promo sadržaj