Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Smijali smo se, plakali i čudili: Sretna vam Nova 2016. godina

None Foto: 24sata/PIXSELL 3

Velik dio uspjeha dugujemo Vama, vjernim i dragim čitateljima. Stalno ste snimali bizarne, smiješne, ali i tužne događaje i pomagali nam iz svih kutaka zemlje...

Događaje na svjetskoj razini prenosili smo revno, u skladu s informacijama koje smo dobivali iz svjetskih medija. Terorističke napade u Nigeriji, Keniji,Tunisu i Parizu, potres u Nepalu, epidemiju ebole, ali i događaje poput legalizacije istospolnih brakova u Irskoj. 24sata bili su vaše oči i uši u tim udaljenim dijelovima svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je izgledala 2015. godina

Međutim, kad je na vrata pokucala izbjeglička kriza, brzo smo se snašli i uspostavili naš livestream koji je satima prenosio događaje iz Tovarnika i Harmice. On se gledao i van granica Lijepe naše, u Sloveniji, BiH, Srbiji i Austriji. Snimatelji i novinari s lica mjesta trudili su se prenijeti Vam sve bitne informacije pravovremeno.

Tragičan događaj koji je obilježio ljeto 2015. za svaku Hrvaticu i Hrvata sigurno je bio otmica Tomislava Salopeka. Tada se naš vanjski suradnik Robert Valdec zaputio u Egipat kako bi za naše čitatelje saznao što više informacija. Na sličnu se, jednako opasnu misiju, zaputio i u Siriju. Sve je dokumentirao videima, a redovito nam se javljao i 'Skypeom'.

No za to da 2015. ne bude crna pobrinule su se pripadnice ljepšeg spola. Ava Karabatić, Nives Celzijus i njena sestra Matea Zeljković, Petra Kovačević, Borna Rajić i druge dame hrabro su stale pred naše kamere i odgovarale na provokativna pitanja. Lana Jurčević gostovala je uživo i odvažila se odgovarati na Vaša izravna pitanja.

Ipak, kraj brojnih ljepotica s naše scene, najviše pažnje izazivale su zapravo priče naših sugrađana u 'web-dokuserijalu' Outanje. Među najgledanijim reportažama svakako je bila transformacija pred kamerama Filipa Stanića - popularnog Drag Queena, kao i intervju s našim najpoznatijim striperom Markom Fabriziom. Priča o pirserici Ireni, koju su na ulici zbog izgleda gađali kamenjem neke je ostavila u potpunom šoku.

Ono što nas je sve nagnalo na suze bile su također dvije priče iz serijala Outanje. Još jednom ste pokazali koliko smo plemenit narod kada ste svojim donacijama pomogli da se za Antonija, dečka oboljelog od cerebralne paralize izgradi rampa. Njegovu priču objavili smo u lipnju, a zahvaljujući Vama u studenom je dobio dugo čekanu rampu.

Pogledajte serijal ovdje

Velik dio svog uspjeha dugujemo Vama, vjernim i dragim čitateljima. Stalno ste snimali sve bizarne, lude, smiješne, ali i žalosne događaje i pomagali nam iz svih kutaka zemlje. Snimka genijalnog poljoprivrednika, koji je zarobio automobile parkirane na njegovom zemljištu pregledalo je više od pet milijuna ljudi.

Da nije bilo Vas, ne bismo nikad uspjeli dovoljno kvalitetno izvijestiti o zrakoplovnim nesrećama i požarima, koji su ovo ljeto bili vrlo često. Šaljite nam svoja videa i fotografije i dalje na: reporter@24sata.hr

Sretnu i uspješnu 2016. godinu od srca Vam želi redakcija 24sata.hr!

Komentari (187)
  • Ovakav novogodišnji program kakvog nam je servirala kuća kojoj obavezno treba plaćati tv pretplatu, hrt, nisu zavrijedili ni oni isilovi zatočenici u kakvome kazamatu..užas, muka, čemer, jad....stoga svekolikom uredništvu, scenaristima, direktorima u tome leglu nepotizma, nesposobnosti i nerada u Novoj godini želim da od 0 do 24 svih 365 dana gledaju ovo što su nama servirali...i to u dobrom društvu cenzora sa ovog portala

    1. 1. 2016,   01:05
  • SRETNA NOVA svim korisnicima ovog portala. :-)

    1. 1. 2016,   01:32
  • Sretna vam nova godina živjeli 100 godina podjeljeno sa 1, doma sam sa starcima i susjedima, jbg desilo se tako, nisam ni uspio popiti kao čovjek 5 piva i nešto malo više od pola litre rakije, tek se podmazao a zora je daleko, sad bi izašao ali mi se ne da, pa evo malo se izvukao iz grupe dosadnih ljudi i da napišem dojam.

    1. 1. 2016,   01:37