Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Smršavio čak 114 kilograma: 'Svaka čast, postigao je čudo!'

None Foto: Instagram 4

Jack je prije godinu i pol krenuo na strogu dijetu te se počeo baviti sportom. Težio je tada čak 215 kilograma. Do danas je uspio smršavjeti čak 114 kilograma, ali mu je ostalo puno kože viška

Korisnik Instagrama Jack Towers (21) primio je veliko priznanje svojih pratitelja nakon što su mu odlučili pomoći prikupiti novac za operaciju kojom bi mu liječnici uklonili višak kože nakon što je smršavio čak 114 kilograma. 

Foto: Instagram/orijent

Jack je prije godinu i pol krenuo na strogu dijetu te se počeo baviti sportom. Težio je tada čak 215 kilograma. Uz puno odricanja i veliku volju uspio se 'prepoloviti' i sada je novi čovjek. Svoj napredak bilježio je na Instagramu gdje ga je pratilo 92.000 korisnika. No nakon fantastičnog uspjeha, gubitak kilograma donio mu je novi problem - višak kože ostao je visjeti na mjestima gdje je nekad bilo salo. 

Foto: Instagram/orijent

Britansko zdravstvo ne pokriva troškove ove operacije pa su mu u pomoć priskočili pratitelji na Instagramu koje je uporni Jack inspirirao svojom pričom. 

- On je mladić kojemu je uspjela nevjerojatna stvar! Držao se plana prehrane i uspio je izgubiti tolike kilograme, svaka mu čast. Ako svatko od nas pratitelja donira neki novac, potreban iznos skupit ćemo u vrlo brzom roku - napisala je Suzie Skene, koja je otvorila račun za donacije na stranici GoFundMe. Ciljaju na iznos od 35.000 funti (258.000 kuna), a Jack poručuje da će sav iznos koji ostane neiskorišten uplatiti u humanitarne svrhe, piše Mirror

Komentari (12)
  • Divimo se ljudima koji se drogiraju, koji piju, koji žderu, kriminalcima, utajivačima poreza...a običnom čovjeku koji se unatoč svemu ujutro budi, ide na posao i podiže zdravu i sretnu djecu...ništa.

    22. 9. 2018,   15:40
  • Kako si covjek moze dopustiti da se tako zdeblja? Sada je sretan kaj je tanji,a koža 😱?svatko može koji kilogram viška imati ali toliko viška kao ovi je nerazumljivo.

    22. 9. 2018,   15:14
  • Glupost, a meni je bio baš simpa kad je bio onako bucmast !!!

    22. 9. 2018,   15:04