Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač Honde teško ozlijeđen u sudaru s Audijem kod Bakarca

None Foto: Riječanin.hr 3

Još nije poznato koliko su teške ozljede vozača (24) Honde riječkih registracija koji se oko 19.50 sudario s Audijem kojim je upravljao muškarac (36). Do nesreće je došlo na cesti između Bakra i Bakarca

U teškoj prometnoj nesreći između Bakra i Bakarca u srijedu navečer ozlijeđen je mladi vozač (24) Honde riječkih registracija.

Pogledajte video portala Rijecanin.hr

Kako se doznaje, njega su odmah nakon nesreće prevezli u bolnicu na Sušaku. Doznaje se kako je zadobio teške ozljede.

Iz riječke policije doznaje se da je do prometne nesreće došlo oko 19.50 sati, a u sudaru je uz Hondu sudjelovao i Audi riječkih registracija kojim je upravljao muškarac (36). 

Foto: Riječanin.hr

Promet je državnom cestom DC8 bio u prekidu do 21.30 sati dokad se odvijao obilazno. Više informacija o uzrocima nesreće bit će poznato nakon očevida.

Komentari (49)
  • vozis polako na ovakvim cestama pa se ovako nesto nece dogoditi

    18. 12. 2019,   23:06
  • Ufff... Neiskusnom vozaču ovaj zavoj je smrtonosan. Vozim preko 20 godina, i drugi kažu da sam stvarno dobar vozač, pa ću si dopustit reći.. Iz ovog zavoja sam i ja izletio, hvala Bogu da nije bilo nikoga u suprotnom. Cijeli onaj dio je jako opasan za neiskusne vozače. Jer od onog gornjeg starog uskog putića, na kog skreneš sa glavne ceste, pa preko Starog grada niz brdo u Bakar, e od tamo pa napred sve dok ona duuuuuuga ravnica ne prođe, taj dio je opako opasan generalno govoreći. Već kod igrališta Borca, i stara karampana već postigne preko 130 na sat...

    18. 12. 2019,   22:32
  • Često se pitam čemu služi ono okruglo na slici ... sa napisanim brojem "60" ...

    19. 12. 2019,   04:45