Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SMS fatalne Josipe: Splitska mafija raspala se zbog poruke

None Foto:

Na fotografije 22-godišnje J. R. malotko može ostati ravnodušan. To nije uspio ni Jozo Čabraja, kojeg je djevojka odvela u stupicu, iz koje se jedva izvukao živ

Žeki, imamo ulaz!, ushićeno je povikao mladi pripadnik splitske bande obraćajući se vođi ganga, obradovan otkrićem kako se njihov ključni, dotad neuhvatljivi protivnik, na Instagramu zalijepio baš za njegovu djevojku, fatalnu 'lijepu plavku'.

Na fotografije 22-godišnje J. R. malotko može ostati ravnodušan, pa to nije uspio ni Jozo Čabraja, kojeg je djevojka odvela u stupicu, iz koje se izvukao živ samo zahvaljujući tome što su atentatori na njega bili suviše mladi i nervozni.

Aktivnosti ovih skupina nisu prošle nezapaženo kod iskusnih PNUSKOK-ovih istražitelja. Već mjesecima je većina članova bande bila pod tajnim mjerama nadzora. Ukratko, pratilo se njihovo kretanje, prisluškivali su im se mobiteli... Zato ne čudi što su svi uhićeni dan nakon pokušaja likvidacije Joze Čabraje, ubojstva koje je trebalo biti honorirano s 40.000 eura!

U novom Expressu otkrivamo i kako je Živi zid, uz Darka Milinovića, najveći gubitnik nedavnih izbora u Lici. Nakon Like ta je stranka u silaznoj putanji jer se pokazuje da postoje mnogi izazovi na koje nisu u stanju odgovoriti na pravi način.

Pročitajte i analizu odnosa Andreja Plenkovića i Gabrijele Žalac. Premijer ju je stvorio, on je njezin politički otac, a ministrica u njemu vidi samo Boga. Ako se ova afera s prometnom nesrećom, u kojoj je bez valjane vozačke dozvole pregazila djevojčicu, smiri, Žalac bi čak mogla biti nositeljica liste HDZ-a na izborima za Europski parlament.

Novi broj Expressa na svim je kioscima u zemlji u petak.

Komentari (37)
  • moja fatalna premlada si samo da u kraju ne budeš pokojna 😥

    14. 3. 2019,   21:41
  • ebote u hrvatskoj sve nike fatalne žene,fatalna ujina,fatalna ova fatalna ona još samo naša prisidnica ni fatalna,kad ona postane fatalna onda smo na..ali

    14. 3. 2019,   20:29
  • Mafija mulci od 20 godina..ma daj 🤦🏻‍♀️

    14. 3. 2019,   23:46