Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snajperist metkom zaustavio gliser koji je prevozio kokain

None Foto: Royal Marine

Kokain je bio namijenjen tržištu u Velikoj Britaniji. Kada je gliser stao, na njega su se ukrcali specijalci iz američke obalne straže i pronašli su 350 kilograma droge vrijedne milijune

Britanska kraljevska mornarica zaustavila je pucnjevima gliser koji je prevozio kokain vrijedan 14 milijuna funti (oko 119 milijuna kuna). Akcija je trajala čak šest sati, a krijumčare su uhvatili kod Kariba. Vojni brod Wave Knight lansirao je helikopter iz kojeg je snajperist pucao. Prvo je pucao u more kako bi upozorio krijumčare da stanu.

Oni su to ignorirali, a onda je snajperist pucao u motore i onesposobio gliser. Kokain je bio namijenjen tržištu u Velikoj Britaniji. Kada je gliser stao, na njega su se ukrcali specijalci iz američke obalne straže i pronašli su 350 kilograma droge vrijedne milijune.

Prije nego što su specijalci došli do glisera njegova posada je dio droge bacila u more. Navodno je na brodu bilo ukupno 650 kilograma kokaina vrijednog oko 26 milijuna funti (oko 221 milijun kuna). Drogu koju su bacili je potonula, piše Daily Mail. 

 

Komentari (53)
  • Da mi je vidit taj brod što lansira helihoptere,da mi je vidi kako izgleda rampa.Video i članak ubi bože.

    12. 11. 2016,   11:13
  • a krvi ti isusove kliknem na klip a on mi zumira i udaljava foto ?!?!!? pa jebemti koga zajebavate? a inace, ovaj je pucao na njih ko zna kolko puta , masio cjeli camac i onda slucajno pogodijo motor. specijalac pa ja bi to sa sikirom rjesio da je bacim pet sest puta.

    12. 11. 2016,   10:32
  • jb te ovakav video

    12. 11. 2016,   10:58