Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimali ga iz automobila dok je gol šetao Zagrebom

None Foto: YouTube

Mladići koji su ga snimali mobitelom u djelovima snimke spominju da je ovo osveta jer im je Šole prijetio, no u drugom trenu ga nude cigaretama

Mladića koji potpuno gol šeće zagrebačkim ulicama snimilo je nekoliko muškaraca, a snimku su objavili na internetskom portalu Youtubeu. No, nakon samo nekoliko sati, video su uklonili. Na snimci se vidi mladić, kojeg "snimatelji" iz automobila zovu Šole, zbunjeno ispituje mladiće hoće li morati šetati sve do Vinogradske ulice. Mladići u nekim djelovima snimke spominju da je ovo osveta jer im je Šole prijetio, no u drugom trenu ga nude cigaretama i šale se s njim. Mladića "tješe" činjenicom da će na nagu šetnju uskoro odvesti i izvjesnog Brunića. Mladić na snimci isprva sramežljivo "uživao" u noćnoj šetnji, ali uskoro se ohrabrio i maknuo ruku kojom je skrivao penis.

Komentari (5)
  • zalosno,o cem god da se radilo

    15. 7. 2008,   21:43
  • Sutra, kad jedan maloljetnik ili 20godisnjak probode nozem njih 5 ce se cijela Hrvatska i europa zgrazat nad ponasanjem psihicki poremecenog 20godisnjaka koji je dobar u skoli i nije nikad stvarao probleme. Ja bi iskreno svakog od njih, dan po dan vodio u sumu, drogirao namazao medom i pustio do jedno 3 ujutro da bude tamo. Ovo je uzasno sta su tom decku napravili, a u osvetu ne sumnjam. Ako je mali pametan bit ce OSVETE !

    16. 7. 2008,   01:15
  • Nasilje , nasilje a policije niodkud

    16. 7. 2008,   05:12