Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimao je djecu na bazenu: Rusu (59) mjesec dana zatvora

Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je tako Županijskom sudu u prijedlog za određivanje istražnog zatvora. Tek kasnije, ako se sve pokaže točnim, suditi će mu se za navedeno kazneno djelo

Zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će okrivljenik ponoviti kazneno djelo, ali i na moguću opasnost od bijega,  istražni sudac Županijskog suda u Puli prihvatio je prijedlog Državnog odvjetništva, te ruskome državljaninu odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana prema predloženim osnovama.

Podsjetimo, nakon što je Policijska postaja Rovinj podnijela kaznenu prijavu, Općinsko državno odvjetništvo u Puli je u srijedu 31. srpnja provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenog državljanina Ruske Federacije rođenog 1960. godine.  Donijeto je rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela iskorištavanja djece za pornografiju.

VREBAO IH U KAMPU Rus (58) u Rovinju mobitelom fotografirao i snimao djecu

Naime, postoji osnovana sumnja da je 59-godišnjak od 20. do 29. srpnja 2019. počinio navedeno kazneno djelo na jednom bazenu u Rovinju, a snimke obnažene djece pohranjivao u memoriju svog mobilnog telefonskog uređaja.

Općinsko državno odvjetništvo u Puli podnijelo je tako Županijskom sudu u prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika.

Tek kasnije, ako se sve pokaže točnim, suditi će mu se za navedeno kazneno djelo.

Komentiraj, znaš da želiš!