Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimio udar munje u more: Ma bilo je biži kući! Us*a sam se...

None Foto: čitatelj 24sata 8

Taman sam se spremao otići kad je udarilo. Cili sam se nakostrišija. Kad tako udari, bižiš doma, rekao je čovjek koji je snimio video. U četvrtak su se nastavile vremenske nepogode, zatvoreni su dijelovi autoceste A1

Bio sam na plaži u Pakoštanima, oko 18 sati. Nije bilo nikoga. S mora je dolazila nevera. Munje su sijevale po otocima, a ja sam snimao, priča nam čitatelj koji je snimio kadar udara munje u more.

- Taman sam se spremao otići kad je udarilo. Cili sam se nakostrišija i biži kući. Ma pusti ti sve, kad tako udari blizu... Us*a sam se - iskreno nam je rekao čovjek koji je snimio video u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozači, oprez! Bura okrenula kamion

Vremenske nepogode nastavile su se i u četvrtak. Na Jadranu puše jaka i olujna bura s orkanskim udarima. Vjetar stvara probleme u prometu, zbog čega su zatvoreni dijelovi autocesta. Na Zavižanu i Dinari palo je malo snijega.

Promjena vremena i jaka kiša zahvatila šibensko područje | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kako javlja Crometeo, u Podvelebitskom kanalu i na Pagu puše olujna bura s orkanskim udarima. Bura puše brzinom višom od 100 kilometara na sat. Uslijed velike snage bure na tom je području srušen i jedan kamion. Do 11 sati na Krčkom mostu izmjerena je brzina od 144 km/h, na Paškom mostu 145 km/, na Maslenici 147 km/h, a u okolici Senja 158 km/h.

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su: autocesta A1 Zagreb – Split – Ploče između čvorova Posedarje i Sveti Rok (obilazak je preko Karina, Obrovca i Gračaca), Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica – Zaton Obrovački te Paški most, javlja HAK

Tema: Hrvatska

Komentari (33)
  • Prije će te pogoditi munja nego što ćeš dobiti na lotu, to sigurno.

    3. 10. 2019,   13:50
  • paf sto kuna

    3. 10. 2019,   13:50
  • Bome svatko bi se us*o u takvoj situaciji. Al eto barem si dobio 100 kn za dusevnu bol.

    3. 10. 2019,   14:01