Obavijesti

News

Komentari 143

Snimka makljaže s Vira: Udario ga nogom u glavu i cipelario ga

Snimka makljaže s Vira: Udario ga nogom u glavu i cipelario ga

Policija nam je potvrdila da je u noći sa subote na nedjelju, u ranim jutarnjim satima, na Viru na plaži došlo do fizičkog incidenta između više ljudi. Dvojica mladića su ozlijeđena...

VIDEO

Masovna tučnjava u Viru još je jedna u nizu ovog ljeta na Jadranu. Snimka prikazuje brutalni okršaj nekoliko mladića koji se tuku rukama i nogama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Policija nam je potvrdila da je u noći sa subote na nedjelju, u ranim jutarnjim satima, na Viru na plaži došlo do fizičkog incidenta između više ljudi. Nekoliko muškaraca napalo je 25-godišnjaka i 20-godišnjaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ozlijeđenima pružili liječničku pomoć te su im konstatirane lake tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku, rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. 

Bolnice pune, a plaže prazne: Tuku se, ranjavaju, lome kosti
Bolnice pune, a plaže prazne: Tuku se, ranjavaju, lome kosti

Zaredao se val nasilja u Hrvatskoj. Tijekom ove ljetne sezone stupce crne kronike nerijetko pune premlaćivanja i ranjavanja, a društvenim mrežama kruže snimke masovnih tučnjava.

U Dubrovniku se početkom kolovoza potuklo pet mladića, dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani i tri Dubrovčanina na drugoj.Jedan od sezonaca u napadu je zadobio ozljede čela i slomljeni su mu zubi, a drugi je zadobio posjekotinu na podlaktici. 

Osim toga, 11. srpnja je na Bačvicama izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo deset mladića.

Policija je jedva uspjela razdvojiti suprotstavljene strane, a uhitili su dva državljanina Norveške. 

Masovna tučnjava u Trogiru

U noći na srijedu, 31. srpnja, u Gradskoj ulici u Trogiru fizički se sukobilo nekoliko muškaraca. Policijski službenici su, kako javljaju iz PU Splitsko-dalmatinske, nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira izišli na teren te u blizini zatekli dva strana državljana. Britanac (41) odbio je liječničku pomoć, dok je drugi stranac, 29-godišnji Novozelanđanin, nakon pregleda liječnika upućen u splitsku bolnicu na dodatan pregled.

Mladići pretukli umirovljenika u Puli

Trojica mladića su u nedjelju 21, srpnja, u ranim jutarnjim satima napali umirovljenika na terasi kafića u Puli koji je tamo radio kao čuvar. Jedan je uhićen u Puli, drugi u Zagrebu. Tijekom večeri uhićen je i treći napadač. Jedan od napadača je i pripadnik Hrvatske vojske.

U masovnoj tučnjavi u Rovinju potukli se prodavači tekstila

Slomili su mu nos i ruku.Nitko mu nije pomogao, a ni on niti itko od očevidaca nasilje nije prijavio policiji. Zadobio je teške tjelesne ozlijede.

Video masovne tučnjave u trgovačkoj Ulici Carera u subotu, 13. srpnja u Rovinju, proširio se društvenim mrežama. Snimka pod nazivom 'Elitni turizam u Rovinju 5+' prikazuje prodavače tekstila koji se međusobno vrijeđaju, guraju i tuku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Nasilnici prebili četiri sezonska radnika u Supetru

Početkom lipnja u Supetru 20-ak nasilnika pretuklo je četvero sezonskih radnika, a među njima i djevojku. Četvorica mladića, od čega trojica sezonskih radnika iz Slavonije i jedan mladić s Brača, te sezonska radnica iz Varaždina vraćali su se iz noćnog provoda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Tučnjava na autocesti

Još jedna tučnjava bila je s noći nedjelje na ponedjeljka oko 1 ujutro na autocesti kod Vrbovskog. Zasad je poznato da je teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je hitno prevezen u KBC Rijeka, a tijekom tučnjave bilo je otežano i odvijanje prometa. 

Trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih sudionika ovog događaja, kao i relevantnih činjenica i okolnosti, kazali su nam iz riječke policije.

Kako neslužbeno doznajemo izgleda da su se potukli dvije nogometne navijačke skupine. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag