Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimljeni drski vandali u Rijeci: 'Javite tko je skršio moj auto!'

None Foto: Facebook

Kad su ga rastavili, vandali su Clio odgurali na prugu, očito u namjeri da se auto u potpunosti uništi u naletu vlaka,  kako bi zameli tragove. No, to im nije uspjelo...

Trojica vandala i lopova jednom su Riječaninu 2. rujna oko 22 sata rastavili Renault Clio koji je bio parkiran u samom centru Rijeke. Sve su snimile nadzorne kamere.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Objavljuje Mateo Rožić u Četvrtak, 6. rujna 2018.

- Auto mi je skršen. Vrata su iskrivljena, razbijeno je zadnje lijevo staklo. Pokradeni su branici i radio -  opisuje Mateo Rožić stanje svog Renault Clia.

Na snimci se vidi i kako vandali u jednom trenutku brišu otiske majicom, a čini se i da se jedan od lopova izrezao na komad stakla kad je probao otvoriti vrata. Nakon što su razvalili vrata na Cliu, odmiču auto po parkiralištu. Kad se Clio ponovo pojavljuje na kameri, već mu nedostaju oba branika. Vandali potom auto bezobzirno guraju na prugu, očito u namjeri da se auto u potpunosti uništi u naletu vlaka,  kako bi zameli tragove. No, to im nije uspjelo, jer je Clio oko šest ujutro, kad je vlak trebao proći prugom, pomaknut zahvaljujući intervenciji djelatnika željeznice. Auto su vratili na početnu poziciju uz pomoć vučne službe, piše Novi list.

- Ako netko prepoznaje počinitelje neka se javi 3. policijskoj postaji ili meni pa ću ja dojaviti policiji - apel je Matea Rožića.

Komentari (27)
  • I onda kazu ubio je neko nekog, pa ove bi s gustom odrobijao

    7. 9. 2018,   15:27
  • Ako ove policija ne nađe onda zaista ne vrijedi nista.

    7. 9. 2018,   16:40
  • ovo bi trebao biti lak posao za policiju,vjerujem da je puno tragova ostavljeno na licu mjesta plus kamera,ovo zahtjeva temeljiti policijski očevid tim više jer je auto gurnut na prugu

    7. 9. 2018,   15:31