Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u Zagrebu: Još se ne zna tko je bacio psića s nebodera

None Foto: Robert Anić/PIXSELL 5

Tijelo psa odnio je veterinar koji je zaključio da su se o psu dobro brinuli. Bio je uhranjen, šišali su ga i održavali. Nitko ne vjeruje da je sam pao kroz prozor

Policija i dalje traži vlasnika kujice ši-cua koja je u utorak oko 19 sati pala pred prolaznike nebodera u zagrebačkom naselju Travno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijelo psa odnio je veterinar koji je nakon pregleda zaključio da su se o psu dobro brinuli. Bio je dobro uhranjen te su ga redovito šišali i održavali. Stanari nebodera, kao i policija, ne vjeruju da bi tako mali pas mogao sam pasti kroz prozor. Uvjereni su da ga je netko namjerno bacio pred izlog prodavaonice . Neboder ima 19 katova, a utvrđuje se i s kojeg kata je mogao pasti.

- Bili smo u kafiću kad smo čuli snažan udarac. Prvo smo mislili da je mačka, ali kad smo prišli bliže, shvatili smo da je riječ o psiću. U prvi trenutak je još bio živ, no ubrzo je preminuo . Prekrili smo ga jer su mu djeca prilazila i dirala ga, a i drugi vlasnici puštali su svoje pse da ga njuškaju - kazao nam je Roland Žeželj, vlasnik kafića koji se nalazi u prizemlju nebodera. Kaže da se i prije žalio predstavniku stanara jer ljudi svašta bacaju s nebodera.

- Znali su nam bacati boce, opuške, pelene ili smeće čak i prljavu vodu, no nikad ovako nešto. U srijedu oko 16 sati netko nam je na terasu bacio pseću hranu . Ne znam je li povezano, ali možda se netko rješava dokaza - kazao je Roland. Ljutit je jer predstavnik stanara nije poduzeo ništa u vezi s njegovim pritužbama. Predstavnik stanara je u utorak bio izvan Zagreba, a u srijedu nije odgovarao na pozive.

Policija ga čeka kako bi uzeli snimke nadzornih kamera s ulaza i iz lifta. Nadaju se da će im snimke pomoći riješiti slučaj.

Komentari (260)
  • Zna se kad netko podrigne i prdne u stanu, a kamoli tko je vlasnik nesretnog psa !

    13. 5. 2015,   21:12
  • Bolesno, jednostavno bolesno. Nadam se da će pronaći smeće koje je to učinilo.

    13. 5. 2015,   21:06
  • Čudno da je pas uhranjen, mažen i pažen a NIJE čipiran!

    13. 5. 2015,   21:22