Obavijesti

News

Komentari 229

Šok u Zagrebu: Pas Medo se uplašio i skočio s 4. kata

Šok u Zagrebu: Pas Medo se uplašio i skočio s 4. kata
3

Vlasnica je Medu zatvorila na balkon u zagrebačkoj četvrti Rudeš. Skočio je preko ograde. Teško je ozlijeđen, ali će preživjeti. Medu čeka operacija zdjelice, nakon koje slijedi dulji oporavak

VIDEO

Svekrva i ja šetale smo psa u subotu. Čuli smo petarde, a ona je primijetila psa koji se želi baciti s balkona. Čim sam digla pogled, on je skočio na pločnik, rekla nam je Eva Ćorić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Dotrčala je do njega, misleći da je pas uginuo, a kad je čula da diše, odmah je pozvala prijatelje iz udruge ljubitelja životinja. Oni su autom nesretnog Medu iz zagrebačke četvrti Rudeša odvezli u najbližu veterinarsku kliniku.

- Nije čipiran, pa ga zbog toga u azilu i na Veterinarskom fakultetu nisu smjeli primiti. Zato smo ga odvezli u kliniku Krezsinger, gdje su nam rekli da možemo naknadno platiti troškove liječenja i operacije - govori dalje Eva.

Vlasnica psa nakon povratka s posla na vratima je našla poruku u kojoj joj Eva objašnjava da je Medo skočio s balkona.

- On živi s nama već četiri godine. Imamo i mačku. Volimo životinje i brinemo se o njima. Djeca su ovaj vikend kod tate, a ja sam žurila na posao u subotu. Medo uporno nije htio ući u stan, pa sam ga ostavila na balkonu. Kad sam došla doma, njega nije bilo, a na vratima je bila poruka - govori shrvana vlasnica psa.

Dodala je da ne zna kako će djeca reagirati kada doznaju što je bilo s ljubimcem. Potvrdila je da se Medo boji petardi.

- Medo ima krvarenje u plućima i u abdomenu. Zdjelica mu je slomljena na nekoliko mjesta. To su velike ozljede, on je u šoku. Pas je uhranjen i dobar ko kruh, prima infuziju, antišok terapiju i lijekove protiv bolova - rekao nam je dežurni veterinar u klinici Krezsinger. Dodaje kako se događa da mačke skoče s prozora, ali psi rijetko učine takvo nešto.

Operacija psa vjerojatno će stajati nekoliko tisuća kuna, zbog čega je na Facebooku otvorena stranica za prikupljanje novčanih donacija. Veterinari kažu da će Medo preživjeti.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca