Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u Zürichu: Rekao da će se predati pa ubio taokinje i sebe

Ubijene žene su bile stare 34 i 38 godina i njihova se nacionalnost još ne zna. Ubojica je bio Švicarac. Ne zna se u kakvom je odnosu bio s ubijenim ženama

Netko je psovao na španjolskom. Nakon toga je žena počela vrištati i čuli smo više hitaca. Kasnije je došla policija i rekla nam da ostanemo u svojim domovima, rekla je svjedokinja. U petak rano ujutro u Zürichu je ubijeno troje ljudi. Muškarac (60) je ubio dvije žene i sebe. Sve je počelo u 5.22 sati. Policija je dobila poziv i odmah su izašli na teren. 

- Kada smo stigli, stupili smo u kontakt s muškarcem koji je tvrdio da je dvije žene uzeo kao taoce. Prijetio je da će ih ubiti - rekla je policija. Pregovarali su s njim do 8.30 sati. Tada je muškarac rekao policiji da će se za deset minuta predati, piše Blick.

No umjesto toga čuli su se hici. Specijalci su ušli u stan. Muškarac i žene su bili teško ozlijeđeni i ubrzo su umrli. Pronašli su pištolj iz kojeg je muškarac pucao. Ubijene žene su bile stare 34 i 38 godina i njihova se nacionalnost još ne zna. Ubojica je bio Švicarac. Ne zna se u kakvom je odnosu bio s ubijenima no nije živio na adresi na kojoj je počinio ubojstva. 

Istraga traje, a prema nekim portalima motiv ubojstva bi mogla biti ljubomora. Navodno je muškarac bio u vezi s jedom od ubijenih žena dok je druga kolateralna žrtva. 

Komentari (19)
  • Evo još jedan Švicarac koji je ovih dana gladovao do zalaska sunca !

    31. 5. 2019,   20:11
  • Znaju koliko žene imaju godina, a ne znaju koje su nacionalnosti?????

    31. 5. 2019,   19:06
  • Švicarac sa Švicarskim korjenima ?!

    31. 5. 2019,   18:54