Obavijesti

News

Komentari 1

Strašna smrt producentice: Pronašli tijelo u dvorištu kuće

Strašna smrt producentice: Pronašli tijelo u dvorištu kuće
1

London: Planirala je ići u shopping u Oxford Street u nedjelju. Trebala se naći s tim muškarcem na kavi u nedjelju navečer. Meni je taj dogovor za kavu bio pomalo sumnjiv, izjavio je njezin prijatelj

VIDEO

Dva dana nakon prijave nestanka, policija je pronašla tijelo filmske producentice Laureline Garcia-Bertaux (34), zakopano u plitkom grobu u dvorištu njezine kuće.  

Njezina prijateljica policiji je izjavila kako se Garcia-Bertaux neposredno prije smrti trebala se sastati na kavi s muškarcem kojeg je opisala kao karizmatičnog veterinara. Detektivi koji rade na istrazi kažu da je žrtva bila aktivna na aplikacijama za upoznavanje, Tinderu, Bumbleu i The Inner Circle. 

'Trebala se naći s nekim na kavi, meni je to sve bilo sumnjivo'

Žrtva je posljednji put viđena u subotu u trgovini Sainsbury's, nekoliko ulica dalje od svojeg doma, u imućnom predgrađu Kew u jugozapadnom dijelu Londona. Policija je otvorila istragu, no zasad nema nikakvih informacija o potencijalnim sumnjivcima. Nitko nije uhićen, a čekaju se nalazi obdukcije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin prijatelj Daniel Hughes (27) razgovarao je s njezinom najboljom prijateljicom, koja je prijavila nestanak. 

- Planirala je ići u shopping u Oxford Street u nedjelju. Trebala se naći s tim muškarcem na kavi u nedjelju navečer. Nismo sigurni je li se ubojstvo dogodilo u subotu navečer ili u nedjelju navečer. Trebala je iseliti iz te kuće u ponedjeljak, ispričao je Hughes novinarima. Izjavio je i da mu je taj dogovor za kavu, netom prije ubojstva, bio pomalo sumnjiv, ispričao je za britanski The Sun.

- Upoznala ga je u trgovini ili tako nešto. Počeli su razgovarati i dogovorili su se za kavu u nedjelju navečer. Ne znamo je li se sastala s njim jer ne znamo što se dalje događalo - dodao je.

David Hughes radio je sa žrtvom za Discovery Channel. 

- Bila je visoka, samosvjesna. Uvijek je bila prijateljski nastrojena, elokventna, nikad ne bi učinila nikome nažao. Bila je samouvjerena, strastvena, prekrasna žena. Imala je mnogo prijatelja, uključujući i mene - izjavio je. 

'Zadnji put sam je vidio s nekim malo odrpanim čudnim čovjekom'

Garcia-Bertaux nije bila u vezi i živjela je sama s dva psa, rotvajlerom i haskijem.

Susjed koji je htio ostati anoniman za DailyMail je izjavio da je žrtvu povremeno posjećivao neki muškarac, ali da je nju rijetko viđao. Drugi susjed je kazao da je vidio Garcia-Bertaux u društvu odrpanog ekscentričnog čudaka nekoliko dana prije nestanka. 

Drugi susjed, Paul Watkins (63) je rekao da ju je vidio u šetnji sa psima u parku, nedaleko od njezine kuće. 'Uglavnom je sama šetala, povremeno bi popričala s nekim od prolaznika, a pričali su uglavnom o psima. Prošle srijede vidio sam je s tim odrpanim čudnim čovjekom. Bio je visok oko 1,78 m i u ruci je držao uzicu jednog od pasa. Nisam razgovarao s njim - kazao je Watkins. 

Prijateljica i kolegica žrtve Hester Ruoff koja je sa žrtvom radila na brojnim projektima, uključujući i kratki film Gerry s Joan Collins te na filmu Tower Black, potpuno je shrvana gubitkom. 

- Laureline je bila nevjerojatno lojalna, bila je tu za mene kad god je trebalo. Dijelila je potrebne kontakte za snimanja filma, što je vrlo, vrlo rijetko u našoj industriji. Postala je mnogo više od kolegice, postale smo bliske prijateljice. Bila je puna duha i lojalna i kad pronađeš nekog takvog sve ćeš napraviti da ga zadržiš u svojem životu - kazala je. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a