Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantna snimka: Prišuljao joj se iza leđa i gurnuo ju na prugu

HONG KONG: Nasreću, u tom trenutku nije prolazio vlak, no žena je udarila glavom o tlo te je hospitalizirana s ozljedama čeljusti. Ne zna se uzrok ovakvog muškarčevog ponašanja...

Šokantna snimka nadzorne kamere na željezničkoj stanici Yuen Long u Hong Kongu širi se internetom. Žena, za koju se pretpostavlja da je čistačica na kolodvoru, pričala je s kolegicom s druge strane tračnica.

Na snimci se vidi dolazak muškarca koji s leđa prilazi dotičnoj čistačici i mrtvo-hladno ju s platforme gura na tračnice.

Nasreću, u tom trenutku nije prolazio vlak, no žena je udarila glavom o tlo i završila u bolnici s ozljedama čeljusti, prenosi Channel News Asia. Razlog napada nije poznat, a muškarac je ubrzo uhićen.

Komentari (48)
  • Ovo je bio primjer sinkope, vidi se kako je baš u tom trenutku izgubio svijest i poneslo ga prema ženi koja mu je poslužila kao potporanj da ne padne.

    23. 10. 2017,   09:31
  • Da živi kod nas , lako bi dokazao da je od anemičnosti izgubio svijest na trenutak i bio bi oslobođen svake krivnje pa bi čak i ona bila kriva kada je stajala tako blizu tračnica !

    23. 10. 2017,   09:52
  • Svu svoju frustraciju je "ispucao" na slučajnoj ženi. Ne mora postojati nikakav uzrok - ovaj nečovjek je čisto nepatvoreno ZLO.

    23. 10. 2017,   09:53