Obavijesti

Promo sadržaj

Šokantni online zajam bez troškova

Šokantni online zajam bez troškova
1

Ako su vas šokirali nepredviđeni troškovi i dugovi i ne znate kako dalje, postoji isto tako šokantno rješenje

Ferratum banka vam pomaže online kreditom bez dodatnih troškova koji ne smijete propustiti! Zadajte problemima posljednji udarac i nemojte im dopustiti da stoje na putu do mirnog sna! 

Online zajam bez kamata

U tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 – vrati 4000!» koja novim korisnicima daje mogućnost posuditi do 4000 kn uz 0 kn bankovnih naknada, na rok otplate od 30 dana! Odaberite visinu online zajma i bez dodatnih troškova riješite se svih dugova! 

I dok nekim bankama zauzvrat morate vratiti dodatne visoke iznose za usluge, u Ferratum banci nećete platiti ništa! Bez troškova obrade kredita, bez kamata, bez depozita i bez bankovne naknade! Nema neugodnog iznenađenja, koliko posudite, točno toliko ćete i vratiti! I to sve online, za samo 15 minuta posla i uz nekoliko klikova mišem! Online zajam je 100% online kredit, a novac na Vašem računu može biti već istoga dana!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako ste postojeći korisnik Ferratum banke, imamo odlične vijesti i za vas! Naime, Ferratum banka Vam daje 30% popusta na bankovnu naknadu prilikom podizanja kredita ili brze pozajmice. 

Prijava za online zajam je 100% online

Posjetite internetske stranice Ferratum banke i odaberite iznos online zajma prema vašim potrebama. Ispunite online obrazac u kojeg ćete unijeti svoje osobne podatke kao što su ime i prezime, adresu, broj računa, e-mail adresu, OIB i broj telefona te uploadati fotografije osobne iskaznice i selfija s osobnom iskaznicom.

U kratkom roku na vašu elektroničku poštu stići će ugovor o kreditu, kojeg je potrebno potpisati i uz jamstvo za kredit, dostaviti u banku uploadom,emailom ili WhatsAppom. Ako u bilo kojem trenutku budete trebali pomoć, tu je korisnička podrška Ferratum banke koja će biti uz vas pri svakom koraku. 

Do novca za 15 minuta „posla“

Ferratum banka vjeruje da možete ostvariti i riješiti sve što poželite, a kada Vam je potrebna mala pomoć, ona je tu za Vas. U istom danu, samo 15 minuta nakon online prijave, novac može biti na vašem računu!

Požurite i riješite svoju financijsku situaciju još danas dok do novca možete doći bez kamata. Računi stižu na naplatu, nepredviđeni troškovi se gomilaju...  Na vama je da ih se riješite najbezbolnije što možete. A ima li boljeg i jednostavnijeg načina od toga da sami izaberete iznos online zajma? Izaberite online zajam do 4000 kuna bez bankovnih naknada i živite život bez briga!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj