Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantni video: Snažno udarila kćer nogom i spasila joj život

Nevjerojatna snimka pokazuje majku koja je u zadnji čas spasila dijete da se odmakne od vrata lifta koji nema senzore. U strahu da je vrata ne ozlijede, malenu je udarila nogom...

Na ovoj šokantnoj snimci iz Malezije vidi se trogodišnja djevojčica na putu prema dizalu. No prije nego što je u njega ušlo, dijete je zastalo i pričekalo majku, prenosi Metro. Majka je u posljednji čas shvatila kako će vrata dizala zdrobiti njeno dijete.  Počela je panično vikati pokušavajući upozoriti dijete da se odmakne od vrata lifta koji nema senzore, a zatim je u strahu da je vrata ne ozlijede malenu udarila nogom.

Priču je potvrdio i zaštitar iz zgrade. "Lift nema senzore, samo unutar lifta postoji tipka da se vrata zadrže otvorenima. Djevojčica je imala sreće, skoro su je pričepila vrata lifta. Majka je brzo reagirala i odgurnula je", ispričao je i dodao žena i djevojčica nisu stanarke zgrade već su došle u posjetu.

Komentari (41)
  • Jel sam to samo ja ili... Ova ženska je glupača, ili nije njeno dijete. Kao prvo mala se već okrenula i odmicala od vrata. Drugo, nije ulazila u hidrauličnu prešu, već *ebeno dizalo. Treće, da su je i vrata malo stisla, (a ne bi) za to vrijeme je mogla dotrčat i rukama ovorit vrata ili ih zaustavit. Dijete je došlo s lijeve strane, a baba s desne.. I kad je već dragon mid kicknula malu, isti čas se okrenula i počela odlazit, koji lufer?!? Da je mater, valjda bi se prvo sagnula do male... U zadnji tren spasila život, jeste vi čisti?

    1. 2. 2017,   14:12
  • Ne znam baš. Mala se već okrenula od lifta i sumnjam da bi ju vrata stisnula, kad ju je ova opalila i još se onda povukla natrag.

    1. 2. 2017,   14:05
  • Nije ju baš morala kao Mirko Filipović. Mogla je to i malo slabije, ipak je riječ o djetetu.

    1. 2. 2017,   14:01