Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantno: slavni nutricionist otkrio tajnu mršavljenja

None Foto: PR

Kako se rješavamo masnih naslaga? Zašto neki gube kilograme  tako lako kao da je riječ o nekom mističnom procesu, dok drugi stalno muku muče sa viškom kilograma?

Čak kada i izgubite kilograme ubrzo ih dobijete zbog takozvanog „jo-jo efekta“. Svi žele da mislite da je riječ o napornim treninzima i skupoj prehrani. Zašto je to tako? Ovdje moramo shvatiti da je riječ o više milijunskoj industriji. Pogledajte koliko ima teretana u svakom gradu. Takozvana zdrava hrana je redovito preskupa za naše prilike, a uz to se i  svako malo otkrije da i nije baš toliko zdrava.


Jeste li čuli za Jareda McGreevya? Naravno da niste, jer se pokušava sakriti od javnosti nakon što je počeo dobivati prijetnje zbog otkrivanja istine. Svi strani mediji ga pokušavaju ušutkati i sakriti istinu. A istina je da postoji super namirnica koji topi kilograme u nevjerojatno kratkom vremenu.

Sada ekskluzivno i preko portala www.24sata.hr sa posebnim popustom

Jared McGreevy je najslavniji holivudski nutricionist  koji je pomagao mnogim zvijezdama da rapidno mijenjaju težinu.  Holivudske zvijezde iako imaju novaca – nemaju vremena. Oni često mijenjaju uloge i pred njih se postavljaju nevjerojatni zahtjevi za promjenom težine. Najpoznatiji takav primjer gubitka kilograma je Christian Bale  koji je morao smršaviti nevjerojatnih 29 kilograma za ulogu u filmu The Machinist.

McGreevy nam je otkrio da je glavni razlog zašto je TOP nutricionist u Hollywoodu i zašto se sve holivudske zvijezde obraćaju baš njemu - upotreba HCA. Hidroksicitrična kiselina ili HCA je sastojak koji djeluje u tri jednostavne faze.

  1. Potiče izlučivanje serotonina koji smanjuje osjećaj gladi.
  2. Blokira taloženje masnoća u tijelu
  3. Potiče sagorijevanje nataloženog sala do 2,5 kilograma u sedam dana.

Jared McGreevy je oduvijek znao za nevjerojatne učinke Garcinie Cambogie koja sadrži HCA, ali sve do nedavno nije postojala formula koja sadrži dovoljnu koncentraciju HCA da bi mogla djelovati na ovako učinkovit način. Zahvaljujući modernoj znanosti sada takva formula konačno postoji, a riječ je o PGC500TM.

PGC500TM djeluje toliko učinkovito da su neki smršavili i do nevjerojatnih 9 kilograma u mjesec dana. Njegovo jedinstveno djelovanje pospješuje i izgradnju mišića, a više mišića bolje sagorijeva masti. Na taj način metabolizam konačno izađe iz začaranog kruga konstantnog debljanja i ulazi u novi ciklus super-sagorijevanja masnoća. Ova formula je zapalila svjetsku scenu a sad se može ekskluzivno naručiti i u Hrvatsku.

Za čitatelje portala www.24sata.hr ekskluzivni popust od 155,00 HRK ->

Odrastavši u SAD kao sin siromašnih irskih imigranata Jared McGreevy je nakon što je stekao svjetsku slavu odlučio javno priznati ovu ekskluzivu jer vjeruje da svi zaslužuju imati izgled kakav žele – izjavio je u nedavnom intervjuu. „Ne možemo svi raditi teške fizičke poslove, nismo svi bogati da kupujemo najkvalitetnije namirnice, nemamo svi vremena dane provoditi u teretani. Zato sam morao izaći van sa ovime.“ Time je prodrmao temelje prehrambene i fitness industrije.

Proizvod možete naručiti OVDJE ->>