Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokirala je pulske policajce: Žena napuhala 3,06 promila!

Nije se opirala kontroli, a nakon kratka razgovora smještena je u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Protiv nje podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu

Djelatnici pulske prometne u ponedjeljak su 8. travnja oko 19 sati, na raskrižju Ulice Giardini i Zagrebačke ulice u Puli ostali šokirani.

Naime zaustavili su Citroen pulske registarske oznake koji je vozila 52-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola od čak 3,06 promila.

Nije se opirala kontroli, a nakon kratka razgovora smještena je u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Protiv nje podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Nakon ovog događaja policija ponovno upozorava da već i male količine alkohola u organizmu povećavaju rizik nastanka prometne nesreće u odnosu na posve trijeznog vozača, a alkohol je uz brzinu, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnu uporabu mobitela, jedan od četiri ubojice u prometu. Policija zato apelira da vozači ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol te da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti u prometu.

Komentari (44)
  • Svaka cast policiji, sad uz oduzetu vozacku, oderat kaznu od par mjesecnih placa, pa cemo vidjeti da li ce opet ponoviti isto i ugrozavat tude zivote.

    9. 4. 2019,   11:51
  • "Nije se opirala kontroli"?!?!?!?!? Sunce ti žarko dobro da je mogla disati. 😨😨😨😨😨

    9. 4. 2019,   11:46
  • Neki dan tako sjedimo u jednom kafiću u Puli pored jedne prometne ceste i jedan prijatelj je prokomentirao kako sve žene "vise" na mobitelu dok voze...pa smo počeli brojati. Od 13 vozila koje su vozile žene 11 ih je pričalo na mobitel.

    9. 4. 2019,   11:58