Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spas u operaciji: Djevojku (14) su maltretirali i zvali 'Dumbo'

None Foto: CNN 3

Nadiju su u školi stalno zadirkivali zbog klempavih ušiju zbog čega je postala nedruštvena i povučena. Dobila je besplatnu operaciju i sada je napokon sretna

Nadia Ilse (14), tinejdžerka iz američke savezne države Georgia, molila je majku od svoje 10. godine da joj plati plastičnu operaciju ušiju. Djevojčicu su naime u školi, zbog klempavih ušiju, zadirkivali. Zvali su je "Dumbo" i "slonovsko uho", a zbog maltretiranja vršnjaka djevojčica je postala nedruštvena i povučena. 

Njezina se majka zato obratila fondaciji Little Baby Face koja djeci rođenoj s deformacijama i koju zbog toga maltretiraju osigurava besplatne operacije. Nadia i njezina majka su tako otputovale u New York, a organizacija je platila operaciju koja je stajala 40.000 dolara. 

Nadia je nakon operacije rekla kako izgleda lijepo te kako je to točno ono što je željela. Dodaje i kako zna da je trebala biti prihvaćena i zadovoljna onakva kakva je bila prije operacije, ali je sigurna da zadirkivanje ne bi prestalo pa ne žali što je otišla na operaciju, piše CNN

Komentari (113)
  • dječja okrutnost i liječenje kompleksa na drugima, nadam se da ce sada curica sada biti sretnija

    30. 7. 2012,   13:33
  • djeca mogu biti veći š*pci od odraslih

    30. 7. 2012,   13:34
  • i mene su dok sam isla u osnovnu i srednju skolu zvali damobo upravo zbog klempavih usiju i koliko sam puta uplakana dosla kuci. Sve se promjenilo kad sam sa 17god svojo mami rekla da vise ne mogu trpit i da zelim na operaciju onaj rekla ako ces biti sretna uredu,i otisla sam i operirala nakon toga su me svi drugacije gledali.

    30. 7. 2012,   13:41