Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spasili su oposuma: On si je sam pokušao iščupati strelice

None Foto: Facebook/Riverside County Animal Services 4

Kalifornijski veterinari na operaciji su oposumu izvukli dvije strijele iz glave i tobolca. Oporavlja se u klinici za životinje. Strijele mu nisu pogodile glavne žile

Gradski odjel za brigu o životinjama pokrenuo je istragu kako bi pronašao počinitelje koji su propucali oposuma samostrelom i ostavili ga u mukama.

Veterinare je nazvao prolaznik i oni su odmah dojurili. Prizor je bio jeziv. Nesretna je životinja sama sebi pokušavala iščupati strelice. Jedna joj je probila glavu vrlo blizu lijevog oka, dok je druga strelica prolazila kroz tobolac.

- Nevjerojatno je što je preživio takav napad. Bio je vrlo uznemiren i proživljavao je strašnu bol. Odmah smo ga odveli na operaciju i sve je dobro prošlo - rekla je Cynthia Lee s Odsjeka za životinje. Nadaju se da će svi koji nešto znaju o okrutnom napadu na oposuma odmah nazvati njihov broj telefona.

- Ovaj je čin vrijedan prijezira. To je bolesno. Ni jedna životinja nije zaslužila da se tako postupa s njom. Molimo da prijavite počinitelje - rekao je direktor odsjeka Robert Miller.     

Komentari (55)
  • ovakve osobe treba dozivotno zatvorit u ludaru...sta im je jadna zuvotinja napravila...da je i njih tako gađat strijelama..stoka sitnog zuba

    25. 1. 2016,   18:14
  • cujes ti hejteru,kretenčino jedna,odjebi sa portala i kretenskim komentarima.majmune jedan

    25. 1. 2016,   18:58
  • Koje su to zivotinje koje sa mogu na ovakav nacin izivljavati na ovakovim malim i neduznim zivotinjama.

    25. 1. 2016,   19:25