Obavijesti

News

Komentari 194

Spasio ju prolaznik: Zaprijetili curi nožem i htjeli je silovati?

Tri azilanta iz Maroka sumnjiče da su kraj Glavnog kolodvora napali djevojku (19). Prema jednoj verziji spasio ju je prolaznik, a prema drugoj, su je silovali

VIDEO

Zagrebačka policija u petak je pretražila prihvatilište za azilante u Dugavama tražeći dokaze koji bi im pomogli utvrditi tko je od trojice osumnjičenih, starih 28, 23 i 20 godina, imao kakvu ulogu u napadu na djevojku (19) u središtu metropole. 

Djevojka je, prema jednoj verziji događaja, između 1 i 2 sata u četvrtak s prijateljem bila na Glavnom željezničkom kolodvoru. Nakon što je ostala sama, prišla su joj tri mladića. Jedan je imao nož. Zaprijetio joj je da mora poći s njima pa počeo nožem prelaziti preko majice.  Kada ga je odgurnula, priskočila su i druga dvojica te su je sva trojica zgrabila i rukama je dirali po tijelu. 

Vikala da je puste, od silovanja je spasio prolaznik?

Uplašena žrtva se opirala i vikala neka je puste na miru i maknu se od nje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbunjeni na trenutak njezinom reakcijom i strahujući od eventualnih svjedoka, napadači su se odlučili nakratko povući. Odmaknuli su se pa joj je mladić koji je držao nož rekao neka slobodno ode. 

Uplašena djevojka utrčala je u autobus, no gotovo se zaledila od straha kad su sva trojica 'uletjela' u vozilo s njom. Izbezumljena od užasa i ne znajući kako reagirati istrčala je iz autobusa. Dvojica su ostala u vozilu, no jedan je, s nožem u rukama, izašao za njom i slijedio je. Zaskočio ju je i pokušao silovati, no tad je naišao slučajni prolaznik pa je napadač pobjegao u noć. 

Neslužbeno: Dvojica je silovala, treći joj ukrao novac

Prema drugoj verziji, neslužbeno doznajemo, osumnjičeni su uspjeli nagovoriti djevojku da s njima dragovoljno ode u hotel Porin, u kojem su smješteni azilanti, gdje su je, navodno, 28-godišnjak i 23-godišnjak silovali, a mlađi joj je ukrao i nešto novca. U jednom je trenutku, neslužbeno doznajemo, uspjela pobjeći. 

Ispitani su u tužiteljstvu 

Osumnjičenici su u petak poslijepodne ispitani u tužiteljstvu, koje treba odlučiti koga će od trojice Marokanaca teretiti za silovanje, koga za pokušaj silovanja, koga za bludničenje, a koga za prijetnju nožem.

Slovak (19) silovao 19-godišnjakinju u Poreču

Mladić iz Slovačke star 19 godina tereti se da je u noći na četvrtak u Poreču, u blizini jednog kafića, silovao 19-godišnji djevojku. Nakon kriminalističkog istraživanja pritvoren je. Svemu je navodno kumovala veća količina alkohola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda