Obavijesti

Promo sadržaj

Splash ljeto za cijelu obitelj u Termama Tuhelj

Splash ljeto za cijelu obitelj u Termama Tuhelj
8

Novi tobogani, obiteljsko wellnessiranje i saunanje, atraktivni animacijski programi i radionice - za ljeto u kojem će uživati svi članovi obitelji

S novim toboganima Vodenog planeta obiteljsko ljetovanje u Termama Tuhelj nikad nije bilo zabavnije. Ovisnike o adrenalinu očekuje nezaboravan spust s 12,5 metara visokog i 120 metara dugog novog tobogana na vanjskom kupalištu Vodenog planeta. 
Za predah od vodenih atrakcija tu je igraonica na dvije etaže s toboganom i stijenom za penjanje, a mali umjetnici i kreativci neće propustiti posebno osmišljene art radionice. Animacijski tim vodi računa da djeci nikada ne bude dosadno - vodene igre na bazenima, druženje na radionicama, Tuhi aqua fun uz maskote, večernji Mini disco i brojna iznenađenja pružit će zabavu koja će se još dugo pamtiti.

JUMB_SPLASHH LJETO_Natali Dizdar 504x238

Najmlađi gosti i u wellness centru mogu uživati u posebno kreiranim masažama i tretmanima, a obiteljsko saunanje u Svijetu sauna, doživljaj je koji se ne propušta. Od ovog ljeta očekuje vas čokoladni program i šećerni piling, koji nije samo zdrav za kožu nego i zabavan i zanimljiv za vaše klince. Ne zaboravite, uvijek možete povjeriti djecu na čuvanje timu Terma Tuhelj i ukrasti nekoliko sati samo za sebi i omiljene tretmane i rituale.
I hrana je prilagođena djeci i njihovom ukusu, dok će obiteljske sobe i prostrani apartmani hotela Well**** ljetovanje učiniti još ugodnijim. 

Iskoristite pogodnost All inclusive light obiteljskog paketa u kojem je boravak za dvoje djece gratis i uživajte u Spalsh ljetu! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za vrijeme svog odmora pronađite malo vremena i za istraživanje okolice jer ćete upoznati pravu bajku. Zagorje – Bajka na dlanu kako je zovu zaista je prava bajka jer osim bogate kulturno – povijesne baštine, prekrasne prirode koja će vam pružiti mir i spokoj, tu je i nezaobilazna gastronomija koja će zadovoljiti svačije nepce. No to ipak nije sve, tradicija, običaji, prekrasni domaćini, manifestacije i brojna druga iznenađenja, ostavit će vas bez daha. Doživite Hrvatsku punu života.

www.terme-tuhelj.hr 

Facebook fan page: Terme Tuhelj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.