Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Split: Radnica i šef otjerali su razbojnika iz trgovine

None Foto: Ivo Čagalj

Nepoznati razbojnik pokušao je u ponedjeljak oko 18.20 sati, uz prijetnju pištoljem opljačkati dućan. Oko 20 sati dvojica su opljačkali ljekarnu

Maskirani razbojnik pogjegao je glavom bez obzira pri pokušaju pljačke Konzumove prodavaonice u Kijevskoj ulici u Splitu. Pljačkaš je u trgovinu ušao u ponedjeljak oko 18.30 sati, te prislonio blagajnici Mandi Burić(48) pištolj na glavu i zatražio novac. Odvažna Manda rukom je makla pištolj i povikala: Šefe, šefe! Ljutiti pljačkaš kaznio je Mandu udarcem pištolja po glavi, ali prava drama tek je počimala. Stigao je šef Branko Periša (54), koji je u skladištu čuo Mandine povike. Hrabri poslovođa odmah se počeo hrvati s lopovom, ali je i on zadobio udarac po glavi i nekoliko rasjekotina na licu. Ipak, pljačkaš se prestrašio Mande i Branka te bez plijena trčeći pobjegao iz trgovine. Nakon policijskog očevida Manda i Branko otišli su u splitsku bolnicu gdje su im ustanovljene lakše tjelesne ozljede.
Oko 20.10 sati dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio maskiran, upali su u ljekarnu i uz prijetnju pištoljem ukrali nepoznatu svotu novca.

Komentiraj, znaš da želiš!