Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Splitska bolnica tuži Agenciju: 'A, za to sada imamo novca?'

Komentari (6)
 • sretan Dan žena

  7. 3. 2019,   22:40
 • Kad zadajes udarce, moras ih biti spreman i primiti. Vrijedi za obe strane. Iznosis svoje medicinske detalje, a onda se druga strana ne smije braniti jer krsi prava o tajnosti a treba je diskreditirati da se ne usudi tuziti. Gdje je tu demokracija? Vec znam da cu dobiti hrpu minusa, ali tako je.

  8. 3. 2019,   05:24
  • Ovakvo ponasanje, laganje u medijima i demagogija ce biti veliki problem, sve dok se ne prisili ljude da odgovaraju za ono sto kazu. ako si nesto izjavio i u toj izjavi prozvao nekoga ili neku ustanovu, onda moras iznijeti dokaze da je to tako. u protivnom tebi ide dobra kazna. tek tako ce biti realnog i objektivnog izvjestavanja

   8. 3. 2019,   07:06
 • Samo oni ,koji su prošli postupak kiretaže mogu o tome donijeti sud. Drugi mogu PREDPOSTAVLJATI, a ne tvrditi kako netko laže...

  8. 3. 2019,   10:08
 • Ma o čemu sada opet ova!?!? Ženske boli?? Pa šta? Po čemu su one veče od boli Hrvata sa prosječnom hrvatskom plaćom od 4500-5000 kn (mnoge su i manje) kad navečer zaspi uz saznanje da će se ujutro i opet probuditi u Hrvatskoj????.............Ipak, žene su žene i vrijedne poštovanja iz razloga za koje kad bi ih se nabrajalo previše bi to vremena oduzelo. Zato svim ženama nek je sretan ne samo današnji dan, nego svi naredni dani. I neka ih u njima njihove jače polovice paze i maze. Imaju i zašto!

  8. 3. 2019,   06:06
 • Ova iz sekte MOST javno je lagala o ginekološkom zahvatu koji je tobože prošla. Kako začepiti usta lažljivci koja javno optužuje? Tako da javno kažeš istinu. Svojim javnim laganjem uznemirila je javnost, pokrenula opću histeriju i nepovjerenje prema zdravstvu i medicinskim djelatnicima a sve zbog pokušaja stjecanja bijednih političkih bodova.

  8. 3. 2019,   06:32