Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Splitska liječnica je ubijena s tri uboda u prsa i jednim u leđa

None Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Prve informacije o istrazi ubojstva govore da je splitska liječnica Asja Tukić ubijena tri uboda u prsa i jednim ubodom u leđa. O mogućem počinitelju zasad nema nikakvih podataka

Liječnica Asja Tukić, koju je bivši suprug Željko pronašao mrtvu u stanu u centru Trogira, imala je jednu ubodnu ranu na leđima i tri ubodne rane na prsima. Policija zasad još nema nikakvih informacija o mogućem počinitelju zločina.

Nakon što je pronađena, na tijelu nesretne 61-godišnjakinje bila je vidljiva samo ubodna rana na leđima. Tek nakon što je na teren izašla ekipa za očevid, zamjenica ŽDO-a i patologinja iz splitske bolnice, pregledom je ustanovljeno da je žrtva osim u leđa, ubodena u prsa tri puta.

SVI SU JE VOLJELI Splitsku liječnicu (61) ubojica je nožem masakrirao po prsima

Prilikom očevida nisu otkrivene obrambene ozljede niti tragovi borbe, a u stanu nema tragova provale. Jednako tako, zasad je isključeno da je motiv napada bio seksualne prirode. Njezina odjeća je netaknuta i nema tragova pokušaja spolnog odnosa

Policija je pronašla jedan veći nož koji je vjerojatno poslužio kao oružje, no taj podatak tek treba potvrditi vještačenje. 

TRAGEDIJA U TROGIRU Liječnicu (61) pronašli mrtvu, ubijena dok je čistila apartman

Asja Tukić u ponedjeljak je krenula iz Splita u Trogir, do stana u Ulici kneza Trpimira. U apartmanu na zadnjem katu zgrade trebala je sve pripremiti za smjenu gostiju. Stigla je u stan, a na njezinom mobitel zadnji je poziv zabilježio oko 10:45 sati.

Nešto kasnije, pokušali su je kontaktirati pristigli gosti, no ona se nije javljala na telefon.

KOLEGE UBIJENE LIJEČNICE: 'Bila je savršena i uvijek imala vremena za kolege i pacijente'

Gosti su zatim nazvali njezinu kćer, koja je nazvala svojeg oca, bivšeg supruga Asje Tukić. On je otišao provjeriti što se događa i pronašao je mrtvu. Istraga je u tijeku, a policija će između ostalog, ispitati nadzorne kamere, telekomunikacijske zapise o pozivima te vještačenja materijalnih dokaza. 

Komentari (20)
  • zamislite što čovjek ili žena trebaju sve proći u životu žrtvovati se, škola, fakultet,posao i raditi do šezdesetih godina i onda ti netko to sve oduzme na ovako okrutan način, nadam se da će ga uhvatiti nadam se da će mu pošteno suditi i nadam se da će doživotno truniti u u nekom od hrvatskih zatvora u samici sam i jadan tamo da skonća.

    8. 8. 2018,   14:07
  • Nadam se da ce uhvatit pocinitelja,pa ovo je strasno

    8. 8. 2018,   13:44
  • Poznavala je ubojicu,...s obzirom da motiv nije novac, onda se ptema ozljedama da zakljucit da je ljubavne prirode, mozda netko tko nije prihvatit prekid, a ocito je trknut u glavu

    8. 8. 2018,   13:40