Obavijesti

Promo sadržaj

Spojite se uz kavu i stih na zagrebačkom Cvjetnom trgu

Spojite se uz kavu i stih na zagrebačkom Cvjetnom trgu
1

Povodom Svjetskog dana kave Julius Meinl vas nagrađuje inspirirajućom kavom i poziva na zagrebački Cvjetni trg, u subotu, 30. rujna i nedjelju, 1. listopada, od 10.00 do 20.00 sati

Meet With A Poem ili Spojite se uz kavu i stih dio je najvećeg globalnog Julius Meinl događanja, u koje su uključene tisuće ljudi, od Miamia do Moskve, a u kojem i ove godine sudjeluje Hrvatska i to s inovativnom, multimedijskom Inspresso kapsulom koja će u subotu, 30. rujna i nedjelju, 1. listopada biti postavljena od 10.00 do 20.00 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

«Željeli smo svim ljubiteljima kave priuštiti jedan jedinstven, nezaboravan događaj. U suradnji s akademskim umjetnikom, g. Krešimirom Tadijom Kapulicom osmišljena je Julius Meinl Inspresso kapsula u mjerilu 1:100, opremljena interaktivnim, multimedijskim sustavom za snimanje stihova. Naime, ovaj vikend kada se obilježava Svjetski dan kave, Julius Meinl nagrađuje inspirativnom kavom sve one koji su zaboravili reći ili potisnuli izgovoriti osjećaje svojim dragim osobama. Zato ćemo na Cvjetnom trgu, uz inspirirajuću kavu, moći izmijeniti osjećaje uz stihove u Inspresso kapsuli i upisati ovaj dan u jedno lijepo sjećanje za cijeli život», rekao je ovom prigodom direktor i član Uprave Julius Meinl Bonfanti, gosp. Marko Crnogorac.

Ne propustite ovu priliku za susret s dragom osobom, uživanje u kavi i izgovaranje neizgovorenih osjećaja. Svi stihovi koji budu snimljeni tijekom subote i nedjelje na Cvjetnom trgu ulaze u nagradnu igru u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade, poput putovanja u Beč za dvije osobe i posjete kultnim bečkim kavanama gdje se uz Julius Meinl kavu, od 1862. inspiriraju pjesnici i umjetnici. 

Osim na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u nedjelju, na Svjetski dan kave, od 09.00 do 13.00 sati, potražite jednu od Julius Meinl partner lokacija (caffe bara) gdje ćete dragu osobu moći iznenaditi stihom punim emocija i počastiti šalicom omiljene kave ili čaja. Partner lokacije potražite na www.meinlcoffee.com te JM društvenim mrežama.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.