Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Vukovaru osvanuli grafiti na ćirilici: Četiri S, Šešelj, Srbi...

None Foto: Čitatelj 24sata

Grafiti ispisani ćirilicom osvanuli su tijekom noći na više lokacija u Vukovaru. Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su nam postojanje grafita, ali ne i gdje su se pojavili

Protekle noći na više lokacija u Vukovaru osvanuli su grafiti ispisani ćirilicom. Iz PU vukovarsko-srijemske županije potvrdili su nam postojanje grafita, ali ne i na kojim su se sve mjestima oni pojavili. 

- Još se provode očevidi tako da za sada ne možemo više reći - rekla je Marijana Barbarić iz PU. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji.hr grafiti su osvanuli na više stambenih zgrada te željezničkom kolodvoru u Vukovaru. Sprejem su ispisana četiri S, Šešelj, srpski sinovi, ćirilica…

No, u redakciju 24sata javili su se čitatelji koji tvrde da je grafitima na ćirilici išarano i Borovo naselje. Poslali su nam i fotografiju. 

Komentari (308)
  • Sad će Srbi reći da je to čitatelj snimio da bi objavio vijest :D Šalu na stranu, ovakve stvari su opće poznate u Vukovaru, silovane žene i dan danas gledaju svoje silovatelje u oči, ovo nije ništa čudno. Problem je u našoj vladi koja je pro-europska i to nama ide na štetu, hrvatsku demokraciju svi u Hrvatskoj osjete osim nas Hrvata. Kad smo već kod toga, opće je poznato kako Srbi imaju veća prava nego sami Hrvati, a o pravima Hrvata u Srbiji da i ne pričam.

    7. 2. 2013,   14:57
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    7. 2. 2013,   14:59
  • pas mater i mirnoj reintegraciji

    7. 2. 2013,   15:26