Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sprema li se rat na Kosovu? Svibanj je najkritičniji mjesec

Komentari (64)
 • kosovo nikada nije bilo drzava, niti ce kada biti... to treba da vam bude jasno... kad amerima ne bude vise u interesu da postojite, tu se prica zavrsava...

  8. 2. 2012,   08:37
 • Interesantno je da Hrvati olako daju Kosovo Albancima a svoj komadic ne bih dali nikom. Pozelio bih da u Hrvatsku dodje 2 miljuna Kosovara pa da vidimo sto bi se desilo. Prija naseg nesretnog rata u Zadru je bilo desetak Kosovara i nismo mogli na kraj sa nima. U svakoj tuci su upotrebljavali nozeve. A sad nam postadose Kosovari braca ??? Zbog cega ??? Evo ovdje u Svedskoj ako im je potrebna pomoc kazu da su sa Kosova a ako ih policija uhvati u kriminalu ona kazu da su iz Jugoslavije . Zbog Kosovara se i raspala Jugoslavija. Nije mi zao sto se raspala vec sto brat zarati protiv brata !!!!

  7. 2. 2012,   16:26
 • Samo polako.Do maja gospoda sa zapada ce verovatno imati i drugih daleko vecih problema od Kosova pa nece stici da se bave za njih minornim pitanjem.Sirija,Iran,S.Koreja kriza EU,kriza u US,kriza UK-Argentina oko Foklanda ,kriza oko nafte itd.Izgleda da zapadni mentori najavljuju svojim sticenicima(Siptarima) da nece stici da ih u potpunosti zastite zbog ostalih problema i savetuju ih da ce morati sami da brinu o sebi.Sto se tice nas mi smo kao i obicno sami i snalazimo se uz pomoc Boga.

  7. 2. 2012,   21:00
 • Nije mi jasno kako može netko glasati za stranku ili predsjednika za državu u kojoj ne živi i ne plača porez! To mislim opčenito. U ovom slučaju je to inat, prkos i provokacija ne bi li se desili nemiri da mogu reći; evo vidite kakvi su albanci, mi smo ugroženi, sad znate kako nam je!

  7. 2. 2012,   15:26
 • Pa komšije opet ćete izgubit rat :D

  7. 2. 2012,   18:05
 • pa zar je tamo rat ikad i prestao?

  7. 2. 2012,   17:12
 • Kad su nam uzeli Piranski, svi ste bili sretni? Jedino što smo mi takvi da nas boli k* za sve. Svi ćmo tipkat i biti ljuti, ali nitko neće izaći na ulicu. Sanader nas okrade ko djecu, za mjesec dana izađe iz zatvora i mi se žalimo preko komentara, ali nas i dalje boli k*, i dalje "normalno" živimo, samo što negodujemo.

  7. 2. 2012,   17:35
 • Kakav rat! Zašto je onda tamo ta silna strana vojska!? Što oni predstavljaju? Rat je nemoguć, ali nemiri će stalno biti.

  7. 2. 2012,   15:28
 • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  7. 2. 2012,   20:01
 • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  7. 2. 2012,   23:55