Obavijesti

News

Komentari 87

Spremačica optužena za krađu Tarika i Lejle: Nisam kriva!

Spremačica optužena za krađu Tarika i Lejle: Nisam kriva!
2

Anica Jurilj kod Filipovića je čistila od 2010. godine. Samo jedan prsten s briljantom vrijedi 5000 eura, a ukupna šteta koju supružnici potražuju iznosi 150.000 kuna. Oni će svjedočiti na sljedećm ročištu

VIDEO

Dokazat ćemo da je izjava o navodnom dugovanju obitelji Filipović temeljem koje je Općinsko državno odvjetništvo pokrenulo progon potpisana pod prisilom. Tražimo i da oštećenici za svaki komad nakita dostave dokaz o njegovoj vrijednosti, fotografiju, kutiju u kojoj je nakit bio i račun, kazala je Gordana Djurdjević, braniteljica Anice Jurilj.

Bivša Tarikova spremačica, nakon više odgoda, napokon se pojavila na sudu i rekla da se ne osjeća krivom, a imovinsko-pravni zahtjev u visini od 150.000 kuna koji su postavili supružnici Filipović ne smatra osnovanim. Optužnica je tereti da je iz doma supružnika Filipović, kod kojih je radila od 2010. godine, u zagrebačkoj Kustošiji ukrala zlatni nakit i novac u vrijednosti 150.000 kuna. 

- Anica je kod nas počela čistiti na preporuku krajem 2010., prosječno dvaput tjedno. Nakit smo držali u garderobi u spavaćoj sobi. Punica Fehima došla nam je u posjet. Na moj rođendan primijetila je Anicu da se čudno ponaša dok izlazi iz gostinjske sobe u kojoj je ona boravila. Otišla je provjeriti novčanik i primijetila da joj nedostaje 100 kanadskih dolara i zlatni prsten. Anica je priznala krađu. Pravdala se da joj je muž zapao u probleme, da mu kamatari prijete i da je nakit prodala. Kod javnog bilježnika potpisala je potvrdu i obvezala se nadoknaditi štetu. Htjeli smo to riješiti mirnim putem, no do danas ništa nije vratila niti je pokazala namjeru da vrati makar dio - jadao se istražiteljima pokradeni glumac.

Jurilj je Filipovićima, prema optužnici, ukrala pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice te jednu s biserima, osam dječjih zlatnih narukvica i šest naušnica, prsten s briljantom od 5000 eura, 100 dolara i druge predmete. Prijeti joj godina dana zatvora, koliko za Jurilj za ovo djelo traži tužiteljstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na sljedećem ročištu trebali bi svjedočiti oštećenici Tarik i Lejla Filipović, te Fehima Šehović, Lejlina majka. Po nalogu suda moraju i dostaviti dokaze o vrijednosti za sve ukradene predmete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.