Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spreman na odvažne poteze: Nikola Grmoja skočio s mosta

None Foto: Screenshot

LOKALNI IZBORI 2017.: Sam sebe nazvao je hrabrim i pozvao građane da glasaju za kandidate Mosta. Poručio je da je 'skokom s mosta simbolično pokazao spremnost za odvažne poteze'

Nikola Grmoja koristi posljednje sate prije predizborne šutnje da pozove ljude da izađu i glasaju, a kao bi im privukao pozornost mostovac je skočio bungee s mosta u Dubrovniku. 

Grmoja se bacio s mosta i pozvao građane da 'svojim glasom skoče u bolju budućnost'. 

BUNGEE SKOKOM S DUBROVAČKOG MOSTA SIMBOLIČNO SAM POKAZAO SPREMNOST ZA ODVAŽNE POTEZE GRMOJA POZVAO GRAĐANE DA SVOJIM GLASOM SKOČE U BOLJU BUDUĆNOST Predizbornu kampanju dovršio sam hrabrim potezom – izveo sam bungee jump skok kako bi još jednom prije izbora naglasio najvažniju poruku, a to je skok u bolju budućnost. Pozvao sam sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka. „Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore!“

Posted by Nikola Grmoja on Friday, 2 June 2017

Osim toga, poručio je, 'bungee skokom s dubrovačkog mosta simbolično sam pokazao spremnost za odvažne poteze'.

Sam sebe nazvao je hrabrim i pozvao građane da glasaju za kandidate Mosta. 

- Predizbornu kampanju dovršio sam hrabrim potezom – izveo sam bungee jump skok kako bi još jednom prije izbora naglasio najvažniju poruku, a to je skok u bolju budućnost.

Pozvao sam sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka.

„Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore!“ - napisao je Grmoja.

Tema: Lokalni izbori 2017.

Komentari (16)
  • moźe on skakat briga njega ova džava treba nestat za malog čovjeka ovdje nema života porezi prirezi,dok god nebude isti zakon za sve nema života,tako da su i ovi izbori beskorisni,korisni su samo za njihovu guzicu provjereno

    2. 6. 2017,   21:10
  • Skočio s mosta ? R:I.P. Usputbudirečeno-zašto na poštujete predizbornu šutnju,šta ovaj članak danas traži na naslovnici ?

    3. 6. 2017,   09:14
  • Jel i Božo s tobom

    2. 6. 2017,   20:48