Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Spremni smo za glasovanje o ministrima, većina je stabilna'

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Upitan za komentar da oporba traži izvanrednu sjednicu Sabora tražeći ostavku ministra zdravstva Milana Kujundžića odgovorio je da to nije po saborskom Poslovniku

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u petak da su spremni za izvanrednu sjednicu Sabora na kojoj trebaju biti izglasani novi ministri poručivši kako je većina stabilna i čvrsta.

"Većina je stabilna i čvrsta", odgovorio je Plenković novinarima dok je išao iz Banskih dvora prema Hrvatskom saboru, na pitanje je li većina stabilna za izglasavanje povjerenja novim ministrima?

Zagreb: Sabor raspravlja o opozivu ministra Kujundžića MINISTAR MU JE NEŠTO REKAO Plenković je i Kujundžića želio smijeniti, ipak se predomislio?

U Hrvatskom saboru održava se saborski Klub HDZ-a na kojem će biti predstavljeni novi ministri.

Na pitanje kako misli pomiriti nezadovoljnike u stranci koji su nezadovoljni odlaskom ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića (Josip Đakić), odgovorio je kako je Đakić jučer rekao da je nesretan što Tolušić odlazi, ali i da će podržati nove ministre i ministricu Vesnu Bedeković.

Upitan za komentar da oporba traži izvanrednu sjednicu Sabora tražeći ostavku ministra zdravstva Milana Kujundžića odgovorio je da to nije po saborskom Poslovniku.

(abe)

Komentari (16)
  • totalno pomanjkanje demokracije i nepoštivanje volje birača. većina je stabilna? koja većina? Saucha, Glavaš, Razdjelnik, Milanka Opačić, Milan Bandić, Pupovac...??? to je stabilna većina??? ne postoji u Hr ni ljevica ni desnica, svi ste vi otpadci bivšeg sustava.

    19. 7. 2019,   09:38
  • U sunce ti koja bahatost pa zar nama nije dosta ove tiranije HDZ.Dajte se ugasite vise ko stranka sve sto se moglo pokrast pokrali ste.

    19. 7. 2019,   10:21
  • Potpuno je lik izgubio kompas. Dok deseci tisuća ljudi svaki mjesec iseljavaju iz ove države i dok smo po svim parametrima doslovno na začelju europe on priča o nekakvim uspjesima vlade. Lud ko batina...

    19. 7. 2019,   09:44