Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Špricao žene i curice spermom: Silovao djevojčicu (9) još 1997.

NJEMAČKA. Muškarac je spermom punio injekcije i prskao žene i djevojke na cesti, u restoranu... Još je uvijek na slobodi iako ga sumnjiče da je 1997. godine silovao curicu koja je tada imala devet godina

Policija u njemačkoj saveznoj pokrajini Baden-Württemberg je riješila slučaj silovanja iz 1997. godine, objavio je Stern u subotu. Muškarca koji danas ima 55 godina policija je uhvatila jer je zadnjih godina nekoliko žena i djevojčica pošpricao svojom spermom

Prije 21 godinu netko je silovao djevojčicu (9) u gradu Pforzheim. Prijetio joj je nožem, natjerao da uđe u podrum i silovao. Policija je tada našla spermu, ali trebale su proći desetljeća kako bi pronašli DNK koji se poklapa.

Žena (34) je u Karlsruheu prelazila cestu, a slijedio ju je nepoznati muškarac. Malo kasnije žena je shvatila da na hlačama ima spermu.

Policija je otkrila da DNK odgovara uzorku uzetom 1997. godine. Prošle godine u travnju opet u Karlsruheu je djevojčica (13) primijetila tekućinu na svojem koljenu dok je čekala u redu u fast-food restoranu. Opet se ispostavilo da je riječ o spermi.

Tjedan dana kasnije policija je uhitila muškarca u trgovačkom centru u Karlsruheu. On je u kabini za presvlačenje snimao curicu (7). Kod njega su našli nekoliko injekcija napunjenih spermom. Pokazalo se da DNK odgovara uzorku uzetom 1997. godine. 

No, muškarca prošlog proljeća nisu uhitili jer ga je sudac pustio na slobodu. Tek prošli tjedan je muškarac došao s odvjetnikom i priznao zločin iz 1997. godine i više napada spermom. Policija sada istražuje je li imao još žrtava.

Zločin iz 1997. bi prema starom zakonu zastario poslije 20 godina, ali je izmjena zakona iz 2015. to spriječila.

U tijeku je priprema optužnice, ali se 55-godišnjak još nalazi na slobodi, jer, prema procjeni suca, opet nema osnova za pritvor. 

Foto:Ilustracija

Komentari (16)
  • ahahaha bolesnika

    14. 1. 2019,   14:26
  • Silovao djevojcicu i nema osnova za pritvor???? Nema veze sto je to bilo prije toliko godina, dokazano je da je on silovao. Strasno, po meni je to osnova za pritvor i to dobra. Tko garantira da nece silovati opet, pa bolesnik sprica zene i djecu na ulici

    14. 1. 2019,   16:52
  • Nismo ni svjesni koliko je bolesnika na ulici.

    14. 1. 2019,   16:01