Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sramota je da psi dobivaju veću pomoć od majki

None Foto: V. Setka

Zadar je za gradnju azila za napuštene životinje osigurao 1,200.000 kn, a majkama za novorođeno dijete dat će pomoć u iznosu 800 kn

Grad Zadar za gradnju i opremanje azila za napuštene pse i mačke osigurao je 1,200.000 kuna, a majkama za novorođeno dijete dat će pomoć u iznosu 800 kuna. Na tu su činjenicu na sjednici Gradskog vijeća upozorile vijećnice SDP-a Omerka Šarić i Ingrid Antičević Marinović.
- Ja volim pse i mačke, ali ovo je ponižavajuće. Bolje da niste dali ništa, nego ovu mizeriju - rekla je Ingrid Antičević Marinović.

Komentari (8)
  • SVAŠTA! Da, sada je moderno brinuti o životinjama. I boriti se za njihova prava. Ljude smo nekako izgubili iz vida...

    29. 12. 2007,   19:52
  • ..smješno je kako lako nasjedate na demagogiju ove moralne ništarije (skupa sa čuvenim odvjetnikom suprugom)..radi se o jednokratnom trošku IZGRADNJE objekta za napuštene Životinje i kasnije će taj trošak biti puno manji..ne mogu se zbrajati kruške i jabuke..a zašto se ne brinuti za napuštene životinje, ja znam da dotična gospođa nema nikakvih osjećaja prema tim divnim i zahvalnim stvorenjima, ali ima nas koji imamo..

    29. 12. 2007,   20:17
  • nista, uzmite i tih 800 majkama pa dajte psima ! Sramotno je da u ovoj drzavi je zlo rodit. Neke rodilje ne dobivaju vise bozicnicu uz objasnjenje da je to zato jer su rodile, prijete otkazima, prebacuju sa 4tisuce na minimalac, naknada im je ubi boze. E moj Sanaderu, jel ti znas uopce koji narod vodis?

    29. 12. 2007,   19:15