Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sramota u selu: Dječaci silovali magarca pa su završili u bolnici

Maroko: Svi su pripadnici istog plemena, a njihove obitelji, kažu, zbog sramote i ruganja sumještana proživljavaju horor. Lokalne vlasti pozivaju sve koji su imali slična iskustva sa životinjom da odu liječniku

Dječaci iz sela u ruralnom Maroku završili su u bolnici jer su silovali zaraženog magarca. Dječaci u dobi od sedam do 15 godina proveli su tjedan dana u bolnici kad su saznali da životinja koju su grupno silovali ima bjesnoću. 

Svi su pripadnici istog plemena, a njihove obitelji, kažu, zbog sramote i ruganja sumještana proživljavaju horor. Lokalne vlasti pozivaju sve koji su imali slična iskustva sa životinjom da odu k liječniku jer je bjesnoća smrtonosna. Magarca su ubili kako bi spriječili širenje zaraze.

Navodno je broj djece koja su sudjelovala u silovanju životinje puno veći, ali obitelji su ih iz straha od sramote odvodili u bolnice u druge dijelove zemlje, a drugi pak potajice svojoj djeci daju injekcije, prenosi Mirror.

Komentari (146)
  • ..kaj šabanima nisu više interesantne koze..?? :)))

    19. 8. 2017,   09:03
  • Aaa kako mi je drago!!! Neka im! Pa neka se izivljavaju na jadnim zivotinjama i dalje! Kamo srece da su im ga i odsjeki, neka su to jos dica pa neka im se rugaju. I zasluzili su! Bilo bi onda, sta si eba-eba si.. Uff

    19. 8. 2017,   09:19
  • Maroko? Budući vozači kombija i ostalih prijevoznih vozila po Europi? E sada bi magarac trebao rasčistiti račune sa ženama koje su ove tenekre donijele na svijet.

    19. 8. 2017,   09:11