Obavijesti

News

Komentari 83

Sramotne izjave: Sipaju uvrede kada im je jezik brži od pameti

Sramotne izjave: Sipaju uvrede kada im je jezik brži od pameti
1

Ministrica je uvrijedila saborske zastupnike: Ministrica Gabrijela Žalac mostovcima je poručila da bi možda bolje bilo da ih Zagora nije rodila iako su joj "jako simpatični i slatki"

VIDEO

Nedostatak argumenata u politici, nažalost, često se nadomješta uvredama. One su dio političkog folklora na nacionalnoj, i lokalnoj razini, a političari se tako razračunavaju s političkim neistomišljenicima.

- Gospodine Bulj, vi i zastupnik Pranić jako ste mi simpatični i slatki u vašim majicama, ali možda bi bilo bolje da vas Zagora nije rodila - rekla je ministrica Gabrijela Žalac zastupnicima Mosta. Oni su odjeveni u majice s natpisom “Zagora me rodila!” kritizirali zakon o brdsko-planinskim područjima. Predsjedavajući Milijan Brkić (HDZ) upozorio je ministricu da se tako ne obraća zastupnicima. Miro Bulj (Most) ironično je ustvrdio da se “ministrica ponijela damski” te podsjetio da su ga već u sabornici nazivali panjem, čobanom i veleposlanikom.

Petrov: 'Licemjerno ste opet pružili lažnu ruku Hrvatima'
Petrov: 'Licemjerno ste opet pružili lažnu ruku Hrvatima'

- Vi želite ovdje ovce, ne čobane. Vama je to stranački popis želja - uzvratio je Bulj.

Zastupnik Željko Glasnović (neovisni za Hrvatsku) često sipa uvrede. Posljednja je adresirana na Filozofski fakultet. Ustvrdio je da je to “leglo Crvenih Kmera” uz opasku da je tim ljudima potreban psiholog da izađu iz “staljinističke zime”. Jedan od trojice zastupnika gradske skupštine Zagreba koji su omogućili da prođe proračun Milan Bandić, bivši HSLS-ovac Miroslav Polovanec glas za proračun branio je sramotnim uvredama na račun Zlatka Hasanbegovića.

- Jedan sam od rijetkih Zagrepčanaca koji ne dopuštaju da im diktiraju neka prezimena koja nisu zagrebačka - rekao je Polovanec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca