Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sramotno: Na prostorijama KA portala osvanuo prijeteći grafit

None Foto: KAportal.hr

Natpis 'Smrt novinarima' osvanuo je u srijedu ujutro. Karlovački novinari prijavili su sve policiji, te se nadaju da će se brzo pronaći onaj tko im prijeti i uništava imovinu

Na prostorijama KAportala osvanuo je u srijedu ujutro natpis 'Smrt novinarima' ispisan velikim crvenim slovima.

Kako navodi KAportal, ovaj nezapamćen slučaj prijetnje karlovačkim novinarima prijavljen je policiji.

- Redakcija cijeli slučaj ne želi komentirati, kao ni nagađati tko bi mogao biti autor ove poruke i zašto je to učinio. Samo ćemo parafrazirati naše političare: Neka institucije rade svoj posao. Mi ćemo svoj raditi baš kao što smo ga radili i do sada - objavio je KAportal.

Komentari (26)
  • Nikome ne želim zlo ali novinari trebaju zakonski odgovarati za sve što napišu a da za to nemaju dokaze !!! Klevetaju i pišu neistine a da za to nemaju nikakve dokaze !

    23. 11. 2016,   16:55
  • To je zato jer ste vi novinari prodali dušu kapitalu,niste slobodni atrebali bi biti,pišete po nalogu i namjerno svjesno zatupljujete lažima i izmišljotinama svoj narod.Iznosite bombastične naslove a da pritome niti ne razmislite jel bi to bilo pametno,kao npr. ono oko Rakitića kaj ste napravili paranoju,koliko dana ste vi svjesno pisali izmišljotine koje nisu bile istinite,namjerno sto stvarali paranoju,a jeste se ispričali poslje,niste..jer vam se živo grebe....stoga se ne čudite ovakvim ispadima.

    23. 11. 2016,   17:04
  • Da je novinarstvo neovisno pisalo bi ko je to napravio....

    23. 11. 2016,   16:48