Obavijesti

News

Komentari 23

Srbija: Tajnik vlade seksualno je uznemiravao službenicu?

Srbija: Tajnik vlade seksualno je uznemiravao službenicu?
1

Službenica L. J. optužila je Novaka Nedića za maltretiranje. Glavni tajnik vlade tvrdi da je sve čista laž. To je naopaka priča, netko mi želi naškoditi, tvrdi Nedić

VIDEO

Tajnica komisije za vrijednosne papire u srbijanskoj vladi optužila je generalnog tajnika tog državnog tijela da ju je seksualno uznemiravao i prijetio njenoj obitelji. Službenica L. J. optužbe o maltretiranju Novaka Nedića iznijela je predsjedniku komisije Zoranu Ćiritoviću i ostalim članovima tijela u veljači, javlja Blic.

Ona je, neposredno prije sjednice na kojoj se trebalo razmatrati njeno razrješenje, poslala službeni mail u kojem je navela da je od tadašnjeg pomoćnika glavnog tajnika ''trpjela najozbiljnije oblike mobinga'' . L. J. tada je priznala da je Nedić ''politički lobirao za njeno imenovanje''.

- Jedini razlog za moje razrješenje je pritisak od strane Novaka Nedića. Od kako sam postavljena na mjesto tajnice komisije, on me je seksualno uznemiravao i primoravao da stupim u odnose s njim - napisala je L.J. te dodala da je i njoj, ali i članovima njene obitelji učestalo prijetio.

- Nisam željela stupiti ni u kakav odnos s gospodinom Nedićem pa je pokrenuo proceduru za mojim razrješenjem - kazala je.

Nakon što je poslala mail kolegama, postupak protiv nje je obustavljen, a Nedić još uvijek nije odgovarao. Niti kazneno niti profesionalno. Glavni tajnik vlade tvrdi da je sve čista laž.

- Bože sačuvaj. To je potpuno naopaka priča. Netko mi želi naškoditi. Zovite je, siguran sam da će vam sve demantirati. Možemo i da se vidimo svi zajedno - kazao je Nedić novinarima Blica.

Predsjednik komisije Zoran Ćirović priznao je da se L.J. žalila da je s njom razgovarao o optužbama. Kaže da je sve završilo na tom razgovoru te da ona nije razriješena dužnosti. Priznao je i da Nedić nikad nije pozvan na odgovornost.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"