Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srpska premijerka i njezina djevojka Milica očekuju bebu

None Foto: Profimedia

Milica Đurđić je išla na izvantjelesnu oplodnju. Već nekoliko mjeseci se ne pojavljuje s Anom Brnabić u javnosti, a kako se doznaje iz Kliničkog centra Srbije gdje ona radi, već je uzela porodiljni dopust

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerica Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako piše Blic, Milica je išla na izvantjelesnu oplodnju. Već nekoliko mjeseci se ne pojavljuje s Anom Brnabić u javnosti, a kako se doznaje iz Kliničkog centra Srbije gdje ona radi, već je uzela porodiljni dopust.

- Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča o privatnom životu. U svakom slučaju hvala na lijepim željama - rekli su za srpsku Gloriju u Aninom kabinetu. Nisu otkrili kojeg je spola beba koju Ana i Milica očekuju.

Komentari (311)
  • Zanimljivo kako se u tim lezbejskim parovima uvijek jedna ženska oblači kao muško. Hm, ako se lezbejke, pa valjda su onda obje žene. Zašto jedna forsira mušku odjeću?

    4. 2. 2019,   11:49
  • Nadamo se da Vucic nije taj donator!

    4. 2. 2019,   11:33
  • Stari moj, nemoš belivit da će baš ultra-konzervativnu Srbiju netko poput nje vodit... Da je to netko rekao prije 20 godina proglasio bi ga ludim

    4. 2. 2019,   11:50