Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srbin u slovenskom kombiju po Hrvatskoj švercao Pakistance

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Jedan migrant je nakon prometne nesreće ostao u bolnici na promatranju a ostali su zajedno s vozačem privedeni u policiju na ispitivanje. Među migrantima nalazila su se i dva maloljetnika

U utorak ujutro oko 6.40 sati u Železnoj gori u Međimurju u prometnoj nesreći ozlijeđeno je 10 migranata iz Pakistana. Vozač (51) državljanin Republike Srbije, s ilegalnim migrantima koji su bili natrpani u kombi vozilo slovenskih registracija, nije se vozio sredinom obilježene prometne trake. Zbog toga je sišao kombijem van kolnika u jarak uz cestu. Nastavio je vožnju te je udario u smjerokazni stupić, izvijestili su iz međimurske policije. Hitna pomoć prevezla ih je u čakovečku bolnicu.

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL 5

Najstarijem migrantu je 29 godina. Djece i žena nije bilo. Tijekom utorka trebali bi ih privesti na sud koji će odrediti kaznu za ilegalce. Mogu ih kazniti novčano, istražnim zatvorom ili ih uputiti u prihvatilište.  

Komentari (44)
  • Najstarijem migrantu je 29 godina. Djece i žena nije bilo... auu.., vidi čuda..

    14. 5. 2019,   15:32
  • i sada će srbin poznavajući naše hrvatske zakone,,stim da mu je olakotna okolnost što je srbin,,dobiti malo uvjetno,,i sutra je na slobodi,,uzeti će drugi kombi i nastaviti gdje je stao a to je šverc ljudi preko Hrvatske,,a i vidimo naša državna granica je šuplja kao sir,,a tko zna možda je između RH i BiH proglašen šengen,pa migranti slobodno šetaju,,i tko zna koliko ih se u ovom teenutku nalazi u RH,te se prevoze kombijima,kamionima ili lutaju šumama,ništa to Božinoviča ni Penkovića ne brine,,oni narodu lažu da je granica sigurna,,vojska spava u vojarnama i to je to.

    14. 5. 2019,   15:40
  • A da ih vrate u državu iz koje su došli, a šverceru lupiti par godina, da ima vremena za razmišljanje.

    14. 5. 2019,   16:19