Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sreća ih spasila: Šleper sletio i projurio uz majku i dvoje djece

None Foto: Kristijan Toplak/Virovitički list 3

Virovitica: Šleper je izbjegavao Zastavu te je sletio na pješačku stazu po kojoj su hodali Marijana i njezina dva sina. Vozilo se zaustavilo samo dva metra od njih

Uopće nisam čula kočenje. Kamion je samo prošao pored nas. Dva metra dalje se prevrnuo na bok. Samo sreća nas je spasila, rekla je još šokirana majka Marijana, koja je u ludom spletu okolnosti u srijedu ujutro izbjegla veliku tragediju.

Ona je s dvoje male djece šetala pješačkom stazom uz cestu u Koriji kraj Virovitice. Ispred velikog tegljača, koji je prevozio žito, naglo su se zaustavila dva vozila i vozač tegljača nije imao dovoljno vremena zaustaviti se.

Da bi izbjegao veliki sudar, skrenuo je na pješačku stazu, na kojoj je u tom trenutku bila Marijana sa sinovima Gabrijelom i Matejem. Proklizao je, za dlaku izbjegao obitelj i prevrnuo se. Tek nakon što je izašao iz kamiona, lakše ozlijeđeni vozač vidio je koliko malo je nedostajalo da ih pregazi. Tvrdi da uopće nije vidio Marijanu i njezinu djecu.

Bio je u šoku, a kamion je samo okrznuo crvenu Zastavu 101, koja je bila ispred njega, te srušio ogradu obližnje obiteljske kuće. Vozač je zbrinut u virovitičkoj bolnici, a ne zna se je li bio pod utjecajem alkohola, piše Virovitički list.

Komentari (96)
  • 'Ne misli da je trenutak sreće nešto maleno.Sreća i postoji samo u kratkim trenucima koju mogu puno značiti.' Hvala Bogu da su uspjeli izbjeći ovu nesreću koja je mogla kobno završiti:)

    28. 12. 2012,   20:09
  • Neka ih i dalje prati sreca kroz zivot.

    28. 12. 2012,   20:25
  • hvala bogu jednom i da promaše

    28. 12. 2012,   20:09