Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

Sreća na dohvat ruke uz Janu vitamin happy

Sreća na dohvat ruke uz Janu vitamin happy
11

Vesela atmosfera na predstavljanju novog Janinog proizvoda ove subote dodatno je začinila zagrebačku špicu te natjerala poznate i na skok na trampolinu

Novim osvježavajućim okusom i zdravim sastojcima do osjećaja sreće? Zašto ne, zaključili su brojni okupljeni tijekom predstavljanja nove Jane vitamin happy. Zagrebačka špica i vesela atmosfera Cvjetnog trga savršeno je poslužila za predstavljanje novog proizvoda iz Janine obitelji, koje nisu propustili ni Ana Vilenica, Maja Bajamić, a ni Frano Domitrović. Razigranim skokovima na trampolinu uz Jana vitamin happy, u trenu su popravili svoje raspoloženje, zabavili se i uživali u sreći.

Jana vitamin happy na bazi prirodne mineralne vode Jane novost je iz Janine ponude i odlično rješenje za još bolje raspoloženje. U samo jednoj bočici od 0,5 L nalazi se dio dnevnih potreba za vitaminima C i B6 te biotinom, koji između ostalog, doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i stvaranju životno važnih molekula poput serotonina, poznatog i kao „hormona sreće“. Uz neophodnu hidraciju organizma, Jana vitamin happy dobrodošlo je osvježenje ne samo svojim finim okusom naranče, nego i pozitivnim utjecajem na doživljaj svijeta koji nas okružuje.

Kako je sreća jedan od temeljnih ciljeva svakog čovjeka, ona je najčešće nadohvat ruke. Istraživanja su pokazala da glavni preduvjet sreće nisu ni materijalne stvari niti društveni odnosi, već se njezin temelj nalazi u dobrom zdravlju koje proizlazi i iz uravnotežene prehrane. Stoga, ne treba zaboraviti na važnost unosa hranjivih tvari koje će osigurati preduvjete za normalno psihološko funkcioniranje, a time i donijeti osjećaj sreće. Jana vitamin happy donosi upravo njih.

Od sada je moguće uz malu pomoć novog saveznika te uz ukusne gutljaje Jane vitamin happy uživati u osvježavajućoj i zabavnoj potrazi za srećom uz geslo #pijhappybehappy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj