Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sretan kao dijete: Razdragani Kim Jong Un obišao sirotište

None Foto: REUTERS/PIXSELL 7

Samo nekoliko dana nakon što je naredio smaknuće šestorice visokih dužnosnika, Kim Jong Un zavirio je u svaki krevetić i obišao dvoranu za tjelesni odgoj djece

Diktator je obišao novootvoreno sirotište u Pyongyangu cijelo se vrijeme veselo smijući zadovoljan obavljenim poslom. Samo nekoliko dana ranije Kim Jong Un naredio je smaknuće šestero dužnosnika, nedugo nakon što se vratio na javnu scenu nakon izbivanja od 40 dana.

Iako se nagađalo da je teško bolestan, ispostavilo se da je samo uganuo gležanj te sad hoda pomoću štapa, javlja Daily Mail. U obilasku sirotišta Kim je zavirio u svaki krevetić te dvoranu za igranje. Često u javnosti pokušava ostaviti dojam brižnog muškarca te je već nekoliko puta ove godine obilazio sirotišta i igrao se s djecom.

Komentari (9)
  • Kod njih je što god on posjeti fantazija kako po ljepoti tako i po urednosti. Kod nas već dugi niz godina sve oronulo. Jednom sam ga vidio u trgovačkom centru, to je bilo nešto prekrasno, kako je bilo sve uređeno i složeno, a kod nas kao da je šleper iskipao robu. Isto tako nisam vidio bolje bazene za zabavu nego što su u S. Korei. Urednost i čistoća su im besprijekorni, dizajn odličan.

    27. 10. 2014,   18:13
  • Bio je zadovoljan poslom.Naime prije par dana dao je pogubiti 6 zaposlenika.

    27. 10. 2014,   16:44
  • kolko bi tek kod nas smaknuo!?

    27. 10. 2014,   17:04